koakola مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 410 عنوان بخیه زایمان 186 بازدید | 28 پست بچه ها من بخیه هام جذبی بود داخلی هم خوردم از دیشب دارم یه تار های نازک میبینم رو نوارم ، یعنی بخیه هام باز شدن مگه نباید جذب بشن کسی اینطوری بوده؟ 1401/11/06 | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 15925 چند روزه زایمان کردی ؟ 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 نه گره هاش ميفته نگران نباش اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
mahsali عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 5665 جذب میشه خب اضافه هاش میوفته دیگهطبیعی بودی؟ سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
koakola مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 410 نه گره هاش ميفته نگران نباش آخه گره نبود اندازه بند انگشت بود
qazalbanoooo عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 7057 منم همینطور بودم اینا سر نخ های بخیه هاته دکتر ک قیچی میکنه یکمش میمونه تو واژن بعد کم کم خارج میشه استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 15925 ۱۸ روزه زایمان کردم نه دیگه عادیه . میریزه ده روز بعد زایمانت رفتی دکتر چک کنه ؟ 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).
koakola مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 410 اون قسمتی ک تو گوشته جذب میشه بقیه میریزه یعنی دارم دیوونه میشم ۵ تا بیرون خوردم داخلی نمیدونم چند تا همش استرس دارم میگم نکنه گشاد شدم ، همش میگم باز شدن
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 آخه گره نبود اندازه بند انگشت بود عاديه تاالان جوش خورده حالاياگره ميفته ياتيكه تيكه ميفته اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
سیندرلا۰۰ عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4269 یعنی دارم دیوونه میشم ۵ تا بیرون خوردم داخلی نمیدونم چند تا همش استرس دارم میگم نکنه گشاد شدم ، همش ... معلومـنمیشه تا موقع رابطه ولی انشاله ک چیزی نیست
koakola مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 410 منم همینطور بودم اینا سر نخ های بخیه هاته دکتر ک قیچی میکنه یکمش میمونه تو واژن بعد کم کم خارج میشه ببخشید من مثل تار های فالودس ، تو هم اینطور بود ؟ ببخشید میپرسم داخلی که خوردین گشاد نشدین؟