2777
2789

نه گره هاش ميفته نگران نباش

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور بودم اینا سر نخ های بخیه هاته دکتر ک قیچی میکنه یکمش میمونه تو واژن بعد کم کم خارج میشه

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
۱۸ روزه زایمان کردم

نه دیگه 

عادیه . می‌ریزه 

ده روز بعد زایمانت رفتی دکتر چک کنه ؟

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

اون قسمتی ک تو گوشته جذب میشه بقیه میریزه

یعنی دارم دیوونه میشم ۵ تا بیرون خوردم داخلی نمی‌دونم چند تا همش استرس دارم میگم نکنه گشاد شدم ، همش میگم باز شدن

آخه گره نبود اندازه بند انگشت بود 

عاديه تاالان جوش خورده حالاياگره ميفته ياتيكه تيكه ميفته 

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
منم همینطور بودم اینا سر نخ های بخیه هاته دکتر ک قیچی میکنه یکمش میمونه تو واژن بعد کم کم خارج میشه

ببخشید من مثل تار های فالودس ، تو هم اینطور بود ؟ ببخشید میپرسم داخلی که خوردین گشاد نشدین؟