2777
2789
عنوان

خواستگاری

117 بازدید | 2 پست

نظرتون راجع به اینکه اول مادر با مثلا خواهر طرف  میاد واسه خواستگاری چیه؟  من حساسم یا واقعا بقیه هم خوششون نمیاد؟

همش سر این موضوع با مامانم بحث دارم.. مامانم میگه کار درستیه .. ولی من آخه فلسفه اش رو متوجه نمیشم . خب میخواین بیاین ببینین با پسر بیاین چه کاریه؟

ینی فقط اندام آدمامو میخوان ببینن اینجوری؟😐😑 حس خوبی بهم دست نمیده .. شایدم من اشتباه میکنم و یه مقاصد دیگه هم دارن ازینکار

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

خب اول یه آشنایی داشته باشین بعدش باپسر میان ما همیشه اینجوری هستیم واسه خواهرم سه چهار بار خودشون اومدن بعدش دفعه ی آخر که دیگه جدی شده بود پسره ام اومد باهم حرف زدنو ازدواج کردن 🙂

خب اول یه آشنایی داشته باشین بعدش باپسر میان ما همیشه اینجوری هستیم واسه خواهرم سه چهار بار خودشون ا ...

چقد عجیب😐 ینی دومادتون مهم نبود براش خواهرت چه شکلیه؟  

اگه خودشون بیان بپسندن ولی پسره نپسنده چی؟ انگار الکی اومدن و رفتن! اون دونفر باید همو ببینن و باهم حرف بزنن ببینن به هم دیگه میخورن یا نه

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792