2777
2789
عنوان

بیاید🥺😔🥲

83 بازدید | 21 پست

چند روزیه حس حقارت و کوچیکی و بدبخت بودن ولم نمیکنه

اعتماد ب نفسم ب منفی هشتاد رسیده نیاز دارم دیده بشم و یکی ازم تعریف کنه(البته ک شوهر احمقمم بی دلیل نیس واسه این حسام)

میشه یکم بهم اعتماد ب نفس بدید؟ازم تعریف کنید حتی الکی دلم خوش بشه؟؟؟؟شدم مث بچه های دو ساله😔🥺

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

برو جلو آینه به خودت نگاه کن آهنگ شاد بزار و آرایش کن خیلی تاثیر گذاره

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم وقتی مثبت اندیش بشی

ویژگی های مثبت خودتو میبینی

چه خصوصیات اخلاقی چه ظاهری چه باطنی 

تو باید تلاش کنی خودت اعتماد به نفستو بالا ببری🤸🏻‍♀️💪🏻

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
درکت میکنم گلم کسی باهات بدرفتاری میکنه  گفتی شوهرت، مثلا‌ چی میگه منم ازین ادمای سمی د ...

اصن چندروزیه بهم توجه نمیکنه انگار ن انگار وجود دارم....مثلن صب ساعت۷.۳۰ از ازمایشگاه اومده منو بیدار کرده ب زور ک پاشو ناهار بپز ک نخای ساعت۱۱ناهار بذاری ۱۲هم بیاری

حالا من بدبخت ته خوابم تا ۸ نهایت ۸.۳۰ هس ناهارمم اولین کاریه ک بعد از بیدار شدن میکنم و‌اماده میکنم

باورت نمیشه چقد دلم شکست....

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
گلم وقتی مثبت اندیش بشی ویژگی های مثبت خودتو میبینی چه خصوصیات اخلاقی چه ظاهری چه باطنی  تو ...

وواااای وقتی نادیده گرفته میشم دیگه از خودم بدم میاد

حس میکنم کمم

برو جلو آینه به خودت نگاه کن آهنگ شاد بزار و آرایش کن خیلی تاثیر گذاره

اصن حس این کارا ندارم...دلم میخاد بشینم گریه کنم

الکی چرا؟قدر خودتو بدون چون خدا از تو فقط یکی ساخته

کاش اصن نساخته بود

اصن حس این کارا ندارم...دلم میخاد بشینم گریه کنم

میدونم چی میگی 🥺 اما زمان بگذره زود خوب میشی سعی کن آهنگ غمگین گوش ندی 

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
اصن چندروزیه بهم توجه نمیکنه انگار ن انگار وجود دارم....مثلن صب ساعت۷.۳۰ از ازمایشگاه اومده منو بیدا ...

آخی🥺

دوستی اشنایی کسی که بهت حس خوب بده سراغ نداری

یکم باهاش بیرون برو زنگ بزن 

هر رفتار بدی که از کسی میبینی و ناراحت میشی در مقابلش یه کار خوب انجام بده که حالتو بهتر میکنه

مثلا نوشیدنی ای که دوست داری بخور، زنگ زدن به دوست، رفتن به پارک، ورزش، اهنگ گوش دادن….هرچی دوست داری

درمورد همسرتون نمیدونم چی بگم قلقشو بدست بیارین شاید خوب باشه

میدونم چی میگی 🥺 اما زمان بگذره زود خوب میشی سعی کن آهنگ غمگین گوش ندی 

حس میکنم گریه کنم سبک میشم و‌خوب میشم اما گریمم نمیاد...کلن گو.زپیچم فعلن

آخی🥺 دوستی اشنایی کسی که بهت حس خوب بده سراغ نداری یکم باهاش بیرون برو زنگ بزن  هر رفتار بد ...

اصن قلق نداره عوضی....از من میشنوی وقتی سیر شدی از جونت ازدواج کن

وواااای وقتی نادیده گرفته میشم دیگه از خودم بدم میاد حس میکنم کمم

وقتی برای خودت ارزش قائل نشی 

بقیه هم نمیشن 

کتاب های انگیزشی ، افزایش اعتماد به نفس و هر چیزی که می‌دونی بهت کمک می‌کنه بخون 

پیشنهاد میکنم پی دی اف دختر گرانبها و بانو آرتمیس رو بخونی 

@دختر_گرانبها  

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍