2777
2789
عنوان

بچه ها تو سریال سرگیجه حامد بهداد

1211 بازدید | 24 پست

حامد بهداد از مربی مهد کودک پسرش دعوت کرد که بیاد برای جشن سالگرد ازدواجشان.بعد ملودی یه جوری گفت اینو چرا دعوت کردی؟اونم گفت باید یکی بیاد بچه ها رو نگه داره😑بعد تو مراسم هم خانومه رو کرده بودن تو اتاق که بچه ها رو نگه داره😐😐

منم مربی مهدم ینی زبان درس میدم تو مهد.برای خودم متاسف شدم بابت یه همین جایگاه اجتماعی🤧

گفتم باهاتون مطرح کنم حالم بهتر شه😴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون برا تو فیلماست 

هر شخصیتیو میارن پایین 

اگر توجه کنی بنگاه دارارو آدمای دروغ گو و ریاکاری نشون میدن 

تو هم به خودت و شغلی که داری افتخار کن

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

ب نظرمن حرف ملودی اینجوری اومد ک اینو چرادعوت کردی مثلا خانومش خوشش نیاد ..حسم اینجوری بود..ولی آره درست میگی.میتونی اینجوری برداشت کنی ک اون خانووم ب واسطه شغلش عاشق بچه هاس و دوس داره با بچه ها وقت گذروندنو و پدره هم یکم ازین اخلاق سواستفاده کرده😜😜

الان جایگاه اجتماعی شما رو همون فیلم مشخص کرد بعدشم بچه نگاه داشتن کسر شان هر کی یه شغلی داره

نگفتم کسر شأن.منظورم اینه که اون خانوم به عنوان مهمون دعوت شده بود.جالب نبود بکننش با بچه ها تو اتاق

نه عزیزممم اتفاقا خیلی هم جایگاه خوب و زیبایی داری اینجام فقط نظر ی آدم درگیرو نشون داد ک خودش کلی گرفتاری داره حالا ی چی گفته این دلیل نمیشه ک نظر کل اجتماع این باشه❤️

You can't stop me loving myself💜