2821
2789
عنوان

ورزش TRX

106 بازدید | 6 پست

دوستان من همیشه بدنسازی رفتم و بدنسازیو خیلی دوست دارم.البته مدام نرفتم همش ول کردم ولی این سری اراده کردم مرتب ورزش کنم و اصلا ولش نکنم.

حالا مسئله ای که هست اینه که دختر خالم مربی trx و گفت بیا باشگاه من منم یجورایی تو رودروایسی گیر کردم و رفتم بهم گفت خیلی زودتر بدن فرم میگیره و ورزش خوبیه  حتی برای تنبلی تخمدان.شما تجربه ای داشتین؟

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

الان یک ماهه دارم میرم به نظرم ورزش خوبیه ولی باز بدنسازی بیشتر دوست دارم

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم چند هفته ای هست ثبت نام کردم ولی فیتنس را بیشتر دوست دارم

اوهوم منم

من یکسال تی ارایکس رفتم . واقعا عالی بود برام . من برای این رفتم که بعد شیردهی از وزن نرمالم ده کیلو کمتر بودم میخواستم برگردم سر وزن خودم . کلا خیلی حوب بود برای بدنم . این که میگی تنبلی تخمدان برای من اثرش این بود که توی پریود درد کمتری میکشیدم . کلا خیلی برای بدنم مفرح بود . ولی به مرور حس کردم بدنم داره فرم میگیره دارم درشت میشم از نظر ظاهری داشتم پهن میشدم منم دوست نداشتم بعدم کرونا شد دیگه ولش کردم . ولی شما که اهل بدنسازی هستی برو به نظرم لذت میبری

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من یکسال تی ارایکس رفتم . واقعا عالی بود برام . من برای این رفتم که بعد شیردهی از وزن نرمالم ده کیلو ...

ممنونم❤

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز