2777
2789
عنوان

شب ارزوها😍

86 بازدید | 7 پست

🌙‍ لیله الرغائب 🌙

"رجب"، ماه خداست؛ ماه پر بركتی است كه اعمال بسیاری برای آن ذكر شده است.

🔷‍‍ پیامبراكرم صلوات الله علیه فرمود: هر كس یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، مستوجب خشنودی خدا می شود و غضب الهی از او دور می گردد و دری از درهای جهنم بر روی او بسته می شود.
🔷‍ اعمال ماه های رجب و شعبان، جهت آماده ساختن روح برای شركت در میهمانی ماه مبارك رمضان می باشد. برای درك عظمت ماه رمضان باید از قبل خود را آماده نمائیم.
🔷‍‍ پیامبراكرم صلےالله علیه وآله فرمود: ماه رجب، ماه استغفار امت من است. پس در این ماه بسیار طلب آمرزش كنید كه خدا آمرزنده و مهربان است.
🔷‍ اولین شب جمعه ماه رجب را لیلة الرغائب نامند. در این شب ملائك بر زمین نزول می كنند. برای این شب عملی از رسول خدا صلی الله علیه و آله ذكر شده است كه فضیلت بسیاری دارد و بدین قرار است:
❶‍ روز پنج شنبه اول آن ماه - در صورت امكان و بلا مانع بودن-  روزه گرفته شود.
❷ چون شب جمعه شد؛ ما بین نماز مغرب و عشاءدوازده ركعت نماز اقامه شود كه:
🔸‍ هر دو ركعت به یك سلام ختم می شود
🔸‍ و در هر ركعت یك مرتبه سوره حمد
🔸‍ سه مرتبه سوره قدر
🔸‍ دوازده مرتبه سوره توحید خوانده شود.
🔸 ‍و چون دوازده ركعت به اتمام رسید، هفتاد بار ذكر" اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله" گفته شود.
🔸‍ پس از آن در سجده هفتاد بار ذكر ˝سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَ الرُّوحِ˝  گفته شود.
🔸‍ پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذكر" رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ إِنَّكَ أَنْتَ الْعَلِيُّ الْأَعْظَم" گفته شود.
🔸‍ در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود. ان شاء الله به استجابت می رسد...

سلام خواهرای‌ عزیز .

لطفا برای خواهرم دعا کنید معدلش‌ ۱۹ بیاد

پایه نهمه  و چون دوماهه‌ درگیر بیماری کروناس،امکان کلاس تقویتی رفتن و رفع اشکال رو نداشت،و نتونست این ترم کامل بخونه ،این سال ،سال مهمی‌ هست براش ، و از همه بدتر یه امتحان هم چون حالش خیلی خراب بود نتونست شرکت کنه و نمره نداره اون درس رو و معدل رو پایین میاره ..، بخاطر همین میگم معدلش ۱۹ بیاد وگرنه لایق بیست هست... تنها آرزوشه‌ نتیجه امتحاناتش‌ خوب  بیاد لطفا براش دعا کنید

معدلش‌ ۱۹ بیاد 🙏😭خیلی براش دعا کنید

انشالله همتون حاجت رواشید‌ و به خواسته هاتون برسید.

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام خواهرای‌ عزیز . لطفا برای خواهرم دعا کنید معدلش‌ ۱۹ بیاد پایه نهمه  و چون دوماهه‌ درگیر ...

سلام عزیزدلم

به روی چشم انشالله با بهترین معدل حالشون خوب باشه شماهم برای حاجت من دعا کنید

التماس دعای فراوان

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید