fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 عنوان یعنی کسی نیس؟؟ 52 بازدید | 4 پست یعنی کسی تو اون دانشگاه کوفتی نیس که جواب منو بده ببینم مدرکم اماده شده یا ن؟؟؟اه فقط پول میگیرن موقعی ک کار داری تو پیچ میذارنتخدا لعنتشون کنه 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍 1401/11/06 | 10:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamملیکا عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 4165 یعنی ها اصلا آدم پشیمون میشه از درس خوندن آرامش خود را فدای بیشعوری دیگران نکنید تمام😇
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 یعنی ها اصلا آدم پشیمون میشه از درس خوندن اخ گل گفتیمن دیگه دنبال مدرکمو نمیگیرم باشه برا خودشون کوفتیاااا 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
mamملیکا عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 4165 اخ گل گفتی من دیگه دنبال مدرکمو نمیگیرم باشه برا خودشون کوفتیاااا خواهر من الان ۴ ساله دانشگاه هش تموم شده نرفت مدرکش بگیرهیه تلفن جواب نمیدن🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ آرامش خود را فدای بیشعوری دیگران نکنید تمام😇
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 خواهر من الان ۴ ساله دانشگاه هش تموم شده نرفت مدرکش بگیره یه تلفن جواب نمیدن🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ منم دو ساله هی میرم ومیام انگار ن انگار 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍