2777
2789
عنوان

ثواب

98 بازدید | 11 پست

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری

✨﷽✨

دنبال کار خیر می گردید؟ 🤔

پس خوب به این پیشنهاد فکر کن😊

✍به بقالۍها و سوپرمارکت های محل های فقیر نشین برید و از مغازه دار بخواهید دفتر بدهی های مشتریان رو بهتون نشون بده.

بدون شک زنان بیوه و فقیرانی را خواهید یافت که اجناس و مایحتاجشون رو به صورت نسیه مےخرند .

و صبر مےکنند تا حقوقشون رو دریافت کنند

و یا اینکه از جایی بهشون کمک برسه ،

خواهید دید حجم بدهی هاشون در دیدگاه شما بسیار کم خواهد بود ولی برای آنان بار سنگینی در زندگیشان هست .

بدهی هایی که قادر هستید رو بپردازید ،

حتی اگر توانستید بخشی از اون رو پرداخت کنید .

هر ماه این کار رو در مغازه های مختلف تکرار کنید

تا این خیرات شامل تعداد زیادی از خانواده ها شود .

اگر حتی قادر به این کار نیستید این ایده و فکر رو به دیگران بگویید شاید دیگری آن را عملی کند. ان شاء الله شما نیز از اجر و ثواب آن بهره خواهید برد.

🌺شما هم اگر ایده ای در زمینه کمک به دیگران و انسانیت دارید بدید کمکی شود ممنون میشم 

میشه ازتون خواهش کنم🌹🌹برای شفای مریضیم و خوب شدن وضع جسمانیم نفری ۱سوره حمد مهمونم کنید. هرکی ...

سلام خواهرم خواندم 

شما هم ما رو دعا کن 

دعاها و ختم های خوبی هست اونا رو انجام بده شاید به خواست پروردگار الهی خوب شوی و شفای مریضت 

70 بار سوره حمد رو بخون و نیت کن و ترک گناه و توبه سعی کن همیشه ذکر بگی 

ان شاءالله به امید خدا و توکل بر خدا و خواست خدا خوب بشوی 

ان شاءالله بهشتی شوی و خوشبخت و سلامتیت 

التماس دعا خواهرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهرم خواندم  شما هم ما رو دعا کن  دعاها و ختم های خوبی هست اونا رو انجام بده شاید ...

عزیزمی🌹🌹

ممنون بابت توصیه هات.

الهی که خوسشبخت و سعادتمند باشی.

منم دارم همین کار هارو انجام میدم ولی اگه ذکر یا دعای دیگه ای  بلدین خوشحال میشم بگین🌹🌹

عزیزمی🌹🌹 ممنون بابت توصیه هات. الهی که خوسشبخت و سعادتمند باشی. منم دارم همین کار هارو ان ...

مراجعه‌کننده: می‌خواهیم برویم اصفهان،‌ یک ذکری یک دعایی یادمان بدهید.

آیت الله بهجت: اصفهان یا مازندران یا خراسان، فرق نمی‌کند. بالاترین ذکر، همین ذکری است که عرض می‌کنم: نیت بکند که اگر خدا به او صد سال عمر داد، یک دفعه عالماً عامداً مختاراً معصیت خدا را نکند. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است! اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم، همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم، اگر این ذکرمان دوام داشته باشد. دوامش هم [به این است که] اگر حدوث داشته باشد، دوام دارد. چرا؟! به جهت اینکه لطف خدا بیشتر است؛ «من تقرب الیّ شبراً تقربتُ الیه باعاً؛ هر که وجبی به من نزدیک شود؛ یک باع به او نزدیک می‌شوم». خدا بیشتر می‌خواهد که بنده نزدیک او برود، از اینکه بنده بخواهد دوست داشته باشد نزدیک خدا برود، که نمی‌داند نزدیک خدا چه می‌شود و چه هست و چی می‌بیند. بهشت می‌بیند؛ همیشه.

عزیزمی🌹🌹 ممنون بابت توصیه هات. الهی که خوسشبخت و سعادتمند باشی. منم دارم همین کار هارو ان ...

گروه زندگی: یکی از فرزندان آیت الله بهجت می گوید:هر بار بچه هایم را راهی مدرسه می کردم پدرم این دعا را پشت سرشان سه مرتبه می خواند تا از بلا،مریضی و گرفتاری درامان باشند.

ایت‌الله ری شهری نیز می فرمایند: بیشترین دعایی که ایت الله بهجت جهت حفظ از بلا و گرفتاری به آن سفارش می کرد همین دعا بود.

سید حسن نصرالله در یکی از مصاحبه های خود گفته است: آیت الله بهجت برایم پیغامی فرستاد و فرمود صبح و شب سه مرتبه به این دعا مداومت داشته باشید. نمی دانستم چرا آقای بهجت این نکته را به من گفتند تا اینکه چند روز بعد اسرائیلی ها محل اقامتم را بمباران کردند و من جان سالم از آن معرکه به در بردم.آنجا بود که دلیل سفارش آیت الله بهجت به این دعا را فهمیدم.

همچنین امام صادق در رابطه با اهمیت این دعا می فرمایند: پدرم به من سفارش کرد صبح و شب سه مرتبه به آن مداومت کنم تا از جمیع بلا و گرفتاری ها در امان بمانم و گفت حواست باشد این دعا دست نا اهلان نیفتد.

مرحوم شیخ کلینی در کتاب کافی آن را اینطور آورده : اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِی دِرْعِکَ الْحَصِینَةِ الَّتِی تَجْعَلُ فِیهَا مَنْ تُرِیدُ

خداوندا! من را در آن پوششى که از هر بلا و آفتى حفظ مى‏ کند و هر کسى را که بخواهى در آن قرار مى ‏دهى، قرار بده

گزیده‌ای از خاطرات شاگردان و اطرافیان آیت‌الله بهجت قدس‌سره

در یک سفری که ایشان (آیت‌الله بهجت) مشهد تشریف داشتند، خدا توفیقی به ما داد خدمت ایشان مشرف شدیم. به ایشان گفتم: آقا می‌شود یک ذکری به ما یاد بدهید که [برکاتش] دائمی باشد، خیلی بزرگ باشد.

من فکر کردم ایشان یک دعای خیلی طویل و طولانی را می‌فرمایند. [اما] فرمودند: «در قبال این ذکری که من به شما [یاد] می‌دهم اگر تمام گنج‌های عالم را جمع کنید و بیاورید، [و یا] بروید داخل کوه‌ها هر چه جواهر وجود دارد جمع کنید، [یا آنکه] بروید در دریاها هر چه مروارید وجود دارد جمع کنید با این ذکری که به شما می‌دهم برابری نمی‌کند».

گفتم: آقا بفرمایید چه ذکری هست که این‌قدر [با ارزش است که] با همه جواهرات دنیا برابری نمی‌کند؟

ایشان فرمودند: «#استغفار، #استغفار، #استغفار؛ اگر بدانید چه هست این استغفار! چه گنج‌هایی در این ذکر استغفار نهفته هست! باید بیابید که این استغفار چیست. زبانتان وقتی به ذکر استغفار باز می‌شود، در حقیقت همه موانع برطرف می‌شود و حوایجتان هم برآورده می‌شود. اصلاً استغفار #صیقل‌دهنده_روح است، شما را نزدیک می‌کند به خدا».

بر اساس خاطرۀ یکی از مرتبطین
🌹🌹

ان شاءالله سلامتیت و پر ثواب شدن اعمالت و ان شاءالله رفع بیماری ات به اذن خدا 

التماس دعا 

صدقه هم عالی هست صدقه و قرض دادن 

البته ثواب قرض دادن بالا تر از صدقه هست 

التماس دعا دارم خواهرم و خداوند متعال نگهدارت