sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6955 عنوان کمکککک 79 بازدید | 5 پست بچه ها من میخوام توی صفحه ی اصلی اینستا وارد اکانتم بشم اینو میزنه چیکار کنم ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است! 1401/11/06 | 06:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6955 Log in بزن پسوورد میخواد وارد کردم هم پسورد هم نام کاربریم خیلی واجبه کارم چیکار کنم😭 ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22219 وارد کردم هم پسورد هم نام کاربریم خیلی واجبه کارم چیکار کنم😭 برو تو مرورگر از مرورگر وارد اینستا شو اگر باز این حرکتو زد فی. لترتو سرورشو عوض کن این مشکل جدیدا به خاطر فی. لتر به وجود تومده 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6955 برو تو مرورگر از مرورگر وارد اینستا شو اگر باز این حرکتو زد فی. لترتو سرورشو عوض کن این مشکل ... میخوام اکانتمو حذف کنم از طریق مرورگر وارد شدم یه فیلت ر شکن بیشتر ندارم من نام کاربریم با پسوردم بدم میشه شما هم برام امتحان کنی لطفا؟ ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22219 میخوام اکانتمو حذف کنم از طریق مرورگر وارد شدم یه فیلت ر شکن بیشتر ندارم من نام کاربریم با پس ... عزیزم من فیل. تر ش. کنی که استفاده میکردم( تیک نت)رو گرفتن از اون موقع وصل نشدم دیگه 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵