2821
2789
عنوان

حاجت روایی

112 بازدید | 14 پست

دوستان امشب لیلة الرغائب هست و امیدوارم همتون از این شب بهره‌مند بشید و حاجت روا❤️✨🥰

امشب تمام فرشتگان دور کعبه هستن و برای مومنون دعا میکنند پس تامیتونید دعا کنید و حاجت بخواید انشالله همه مورد قبول و حاجت روا میشید🥰😍❤️

نذر کردم اگه حاجت روا شم تایپک حاجت روایی و تمام دعا و اذکاری که خوندم رو بگم و برای ۱۰۰ نفر اولی که وارد تایپکم میشن آیت الکرسی بخونم،

لطفا دعام کنید حاجت روا شم حتی شده یک صلوات😍ازم دریغ نکنید،اگر هم بیشتر خوندید بگید که منم متقابلا دعا کنم براتون🙂✨

اذان صبحه التماس دعا و الهی حاجتاتون روا😄😘😇

🧿اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🧿

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوست عزیز برات یک دور تسبیح صلوات میفرستم شما هم دعام کن خدا حاجتمو بده

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10210403/لیله-الرغائب-شب-آرزوها

با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙  ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما
دوست عزیز برات یک دور تسبیح صلوات میفرستم شما هم دعام کن خدا حاجتمو بده

الهی حاجتت روا ❤️۱حمد ۳توحید ۱نادعلیا خوندم برات

برات صلوات فرستادم  انشالا حاجت روا باشید  گلم به من خیلی دعا کن یه حاجت دارم خیلی برام ...

۱حمد ۳توحید ۱نادعلیا❤️🙂

عزیزم برات ۱۴ تا صلوات فرستادم انشالله حاجت روا بشی  برای منم دعا کن

ممنون عزیزم آمین 

۱حمد ۳توحید ۱ نادعلیا خوندم برات🙂❤️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز