2777
2789
عنوان

حاجت روایی

112 بازدید | 14 پست

دوستان امشب لیلة الرغائب هست و امیدوارم همتون از این شب بهره‌مند بشید و حاجت روا❤️✨🥰

امشب تمام فرشتگان دور کعبه هستن و برای مومنون دعا میکنند پس تامیتونید دعا کنید و حاجت بخواید انشالله همه مورد قبول و حاجت روا میشید🥰😍❤️

نذر کردم اگه حاجت روا شم تایپک حاجت روایی و تمام دعا و اذکاری که خوندم رو بگم و برای ۱۰۰ نفر اولی که وارد تایپکم میشن آیت الکرسی بخونم،

لطفا دعام کنید حاجت روا شم حتی شده یک صلوات😍ازم دریغ نکنید،اگر هم بیشتر خوندید بگید که منم متقابلا دعا کنم براتون🙂✨

اذان صبحه التماس دعا و الهی حاجتاتون روا😄😘😇

🧿اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🧿

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز برات یک دور تسبیح صلوات میفرستم شما هم دعام کن خدا حاجتمو بده

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10210403/لیله-الرغائب-شب-آرزوها

با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙  ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما
دوست عزیز برات یک دور تسبیح صلوات میفرستم شما هم دعام کن خدا حاجتمو بده

الهی حاجتت روا ❤️۱حمد ۳توحید ۱نادعلیا خوندم برات

برات صلوات فرستادم  انشالا حاجت روا باشید  گلم به من خیلی دعا کن یه حاجت دارم خیلی برام ...

۱حمد ۳توحید ۱نادعلیا❤️🙂

عزیزم برات ۱۴ تا صلوات فرستادم انشالله حاجت روا بشی  برای منم دعا کن

ممنون عزیزم آمین 

۱حمد ۳توحید ۱ نادعلیا خوندم برات🙂❤️

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز