2777
2789
عنوان

چرا بیدارین...؟!😐🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 140 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوست داری بیشتر تعریف کن یا واضح تر بگو 

دلتنگ کسیم که پنج سال باهاش بودم ازصمیم قلب عاشق همیم ولی نمیزارن بهم برسیم،خواستگاردارم فرداشب،الان بهم پیام داده فدات بشم گریه نکن یامال همیم یامال خاک،نمیدونم بدون انکه بگم دلتنگم یاباهاش حرفم زده باشم،چجوری فهمیده من گریه میکنم

کچه کوردی سقزی😉

تایم خواب بهم ریخته با اینکه روزا کار دارم و خستم.از اینکه دوس ندارم به رفتن این روزا فکر کنم و الان میبینم برج 11س و سال تمام شد دریغ از یه تغیر از اینکه خدا منو قاطی ادماش حساب نکرد یه چای ساز بخری گارانتی دار منو خداول کرده به امون کی.اینکه تا حالا تو عمرم هیچ کاری نکردم گفتم گناه راه راست برم خدا جوابمو میده خدا گذاشت تو کاسمو انداختم به حسرت کشیدن اه تمومی ندار

میخام برای اونایی ک از مشکلات نخابیدن دلقک شم بخندن 🥲 🥲 

۱

۲

۳

عااا شرو میکنیم نانای اصغرو صغرا نانای اکبرو کبری نانای نانای نانای نای 

واسه شوهر ندارااا مخونم

شوهر شوهره شوهر بالشته سره شوهر یارو یایوره شوهر همدم شوهر اخه دل میبره شوهر

یکی هم برا شکست عشقی ها💔🥲 

چته رفیق عاشق من؟؟

چرا سراغ اون ک‌رفترو دری بازم‌میگیری؟

اون بر نمیگردع دیگه پیشت بسته دیکه بهونه گیری؟

شهرو گرفتن بعد ت ابرای تیره چرا همیشه اون ک دوسش داری میره؟؟؟؟ اخه دردت بجچنم دلم میخاد بدونم ت کجایییی؟

برای عاشقا😍

یه کل دادی بم دلم برات رفت از همون روز شدم هواس پرت اخه این ادم مغرور بی هواس بقیش یادم نیس

دلتون و شاد باشه و لبتون خندون💚

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
بچم سرماخورده تبشو چک میکنم.ازاول مهر مدام سرماخورده دلم کبابه براش

عزیزم دخترمنم همبنجوربود ی چندروزخوب میشددوباره .....بایدشربتای تقویتی بدی بهش تایدنش در مقابل ویروس قوی بشه واینک شربت گلدکیدس عالیه

من صبح ساعت۷بیدارم تاالان سرشب خیلی خوابم میومدنیم ساعت خوابیدم آقای همسرم بیدارم کرد الان ایشون رفت ...

منو توصیف کردی چرا😐 پ شمانم ریخت

منم بعد مدت طولانی از شوهرم جدا شدم امشب یعنی مجبور شدیم اون خونه مامانشه منم خونه مامانم چون ۷ میخاس بره جایی

بعد من نمیتونستم بدون اون بخابم یکم پیش بهم زنگ زد گف نمیتونم بخابم😭😂

تازه منم پیش داداشم خابیدم

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈
دلتنگ کسیم که پنج سال باهاش بودم ازصمیم قلب عاشق همیم ولی نمیزارن بهم برسیم،خواستگاردارم فرداشب،الان ...

همیشه حسم بهم راستشو گفته امیدوارم ایندفم راستشو بگه

حسم میگه بهش میرسی ان شالله ک برسی عزیزم 

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
دلتنگ کسیم که پنج سال باهاش بودم ازصمیم قلب عاشق همیم ولی نمیزارن بهم برسیم،خواستگاردارم فرداشب،الان ...

هنوزم هست ازین عشقا؟؟؟😟😟😟😟😟

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤
شوهرت کارش چیه؟

بیکاره

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

سلام تو دیوار ماشین نگاه میکردم ... چقدر گرون شدن

سلام...بله متاسفانه خیلی ..‌ماهم میخواستم بخریم نتونستیم...

ایشالا هرکی وسیله نداره خدا بهش بده گناه دارن توی سرما و زمستون...به ماهم بده 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤