2777
2789
عنوان

چرا بیدارین...؟!😐🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 140 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مریضم اسم بیماریم دیستونی گردن هست 

معده درد و حالت تهوع هم دارم 

من خیلی ساده هستم ۴۱ سالم هست خوشی تو این دنیا ندیدم ساده بودم یک سال چله حق شناس را گرفتم برای حاجت گرفتن حاجت که نگرفتم به کنار الان مریضی بدی گرفتم به درمان جواب ندادم حالت معلولیت پیدا کردم 

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
😊

Wow اولین باره کاربر مرد میبینم با تاریخ عضویت ۹۷!!!!

چقدر جالبه که نترکیدی😂

چرا شما بیداری جنااب سرکار نمیرین صبح؟!

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

۱۰ تومن بدهی دارم نمیدونم از کی قزض کنم از داداشم میکرفتم اونم نداره موندم چیکار کنم 

دغدغه های دیگران واسم بی معنیه از وقتی ازدواج کردم همش بدهی و قسط و فشار مالی رومه خسته شدم 

آدم بدهکار نباشه محتاج کسی نباشه بقیه چیزا حل میشه 

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

من صبح ساعت۷بیدارم تاالان سرشب خیلی خوابم میومدنیم ساعت خوابیدم آقای همسرم بیدارم کرد الان ایشون رفتن خونه مامانشون منم خونه مامی خودم هستم ازتنهایی بی خوابم جاش کنارداداشمما ولی خب همسریچیزدیگس

از سر کار اومدم از ساعت ۸ تا ۱ شب خوابیدم و الان جغد شدم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//