اول همین هفته تبخال لب زدم از استرس عمل ولی الان کامل خشک شده فقط جاش مونده خشکه پماد هم میزنم.هفته بعد عمل بینی دارم .بنظرتون منعی داره برا عمل؟ امروز منشی دکتر بهم زنگ زد گفت تبخال نداری؟انگار ی چیز عادیه بین کسایی ک عمل میکنن.منم الکی گفتم نه عملم عقب نیفته
من شروع کردم سریال ترکی میبینم ک فکرم منحرف شه به عمل فک نکنم .تو هم بهش فک نکن بیخیال باش.شوهرم میگ ...
آخه بدبختی وقت فیلم دیدنم ندارم😂دوتا بچه دارم کوچیکه دو سالشه استرس بعد از عملو هم دارم که بچه هامو چیکار کنم درسای دخترمو چجوری باهاش کار کنم هنوز به هیچکسم نگفتم میخوام عمل کنم که حداقل دلگرمی بدن ما هستیم کمک میکنیم
منم بچه دارم یکی.ولی بشدت بهم وابستس .ببین اصلا نگران خودم نیستم ک چی ب سرم میاد درد و اینچیزا تمام ...
عمل شما چندشنبس؟واسه من پنج شنبس که بعدش جمعه و شنبه تعطیله همسرم میتونه ازم مواظبت کنه اگه بتونم دو روزه سرپا بشم خیلی خوب میشه منم بیشتر نگرانیم برای بچه هامه
کاش میشد .برا بعدش ک بریم تامپون دراریم و گچ و اینا بازم باید همراه باشه.شاید باورت نشه ولی شهر دیگه هم میخوام برم عمل کنم با فاصله ۴ ساعت راه .شوهرم ک میگه اصن نگران بچه نباش اون با من .