2777
2789
عنوان

تبخال قبل عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 4044 بازدید | 36 پست
الکی استرس نداشته باشید من خودم پارسال عمل کردم اینقدر از این استرسای الکی و بیخودی داشتم که الان ...

مرسی از انرژی مثبتت .منم خیلی استرس کشیدم سه ماهه نوبت گرفتم هرروز هرلحظه فکرم پیش عمله ولی این خیلی بده .

همه چیو چک میکنن قبل عمل اگه ببینن خشکه مشکلی نیس بنظرت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شروع کردم سریال ترکی میبینم ک فکرم منحرف شه به عمل فک نکنم .تو هم بهش فک نکن بیخیال باش.شوهرم میگ ...

آخه بدبختی وقت فیلم دیدنم ندارم😂دوتا بچه دارم کوچیکه دو سالشه استرس بعد از عملو هم دارم که بچه هامو چیکار کنم درسای دخترمو چجوری باهاش کار کنم هنوز به هیچکسم نگفتم میخوام عمل کنم که حداقل دلگرمی بدن ما هستیم کمک میکنیم

آخه بدبختی وقت فیلم دیدنم ندارم😂دوتا بچه دارم کوچیکه دو سالشه استرس بعد از عملو هم دارم که بچه هامو ...

منم بچه دارم یکی.ولی بشدت بهم وابستس .ببین اصلا نگران خودم نیستم ک چی ب سرم میاد درد و اینچیزا تمام فکرم بچمه .خیلی بشدت بهم وابستس .و هیچکسم نیس کمکم کنه سوپ و اینچیزا .ولی شوهرم خداروشکر هست اون کمکمه فقط.

مرسی از انرژی مثبتت .منم خیلی استرس کشیدم سه ماهه نوبت گرفتم هرروز هرلحظه فکرم پیش عمله ولی این خیلی ...

اره عزیزم

قبل عمل پرستار همه چیزو ازت میپرسه و امادگی لازمو بهت میده

بهش بگو هفته قبل تبخال داشتم ولی خشک شده.

این عمل هیچی نیست. خیلی راحته. فقط مراقبتای بعد از عمل مهمه.

به قیافه قشنگ جدیدت فکر کن 

ایشالا نتیجه عالی میشه 

منم بچه دارم یکی.ولی بشدت بهم وابستس .ببین اصلا نگران خودم نیستم ک چی ب سرم میاد درد و اینچیزا تمام ...

عمل شما چندشنبس؟واسه من پنج شنبس که بعدش جمعه و شنبه تعطیله همسرم میتونه ازم مواظبت کنه اگه بتونم دو روزه سرپا بشم خیلی خوب میشه منم بیشتر نگرانیم برای بچه هامه

عمل شما چندشنبس؟واسه من پنج شنبس که بعدش جمعه و شنبه تعطیله همسرم میتونه ازم مواظبت کنه اگه بتونم دو ...

من یکشنبه .خب پس همسرت هست خیلی خوبه .روز عمل بچه هاتو چکار میکنی؟ من ک میبرمش شوهرم نگه میداره .

عمل شما چندشنبس؟واسه من پنج شنبس که بعدش جمعه و شنبه تعطیله همسرم میتونه ازم مواظبت کنه اگه بتونم دو ...

خواهر منم با دو تا بچه عمل کرد زود سر پا شد.ماشالله بچه هاشم خیلی باهوشن .اصن نگران نباش خدابزرگه

من یکشنبه .خب پس همسرت هست خیلی خوبه .روز عمل بچه هاتو چکار میکنی؟ من ک میبرمش شوهرم نگه میداره .

سخته که اونجوری ممکنه یه نصف روز هم بیشتر طول بکشه من میذارم پیش مادرشوهرم یا مامانم میگم که هنوز بهشون نگفتم ببینم کدومشون تقبل میکنن😁

نمیشه بدون همراه بریم؟😬

کاش میشد  .برا بعدش ک بریم تامپون دراریم و گچ و اینا بازم باید همراه باشه.شاید باورت نشه ولی شهر دیگه هم میخوام برم عمل کنم با فاصله ۴ ساعت راه .شوهرم ک میگه اصن نگران بچه نباش اون با من .