2777
2789
عنوان

تبخال قبل عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 4043 بازدید | 36 پست
کاش میشد  .برا بعدش ک بریم تامپون دراریم و گچ و اینا بازم باید همراه باشه.شاید باورت نشه ولی شه ...

خدا خیرش بده خوبه که همراهته و غر نمیزنه بنده خدا شوهر منم کمک حالمه ولی واقعا شرایطت سخته با بچه کوچیک شهر غریب بری الهی که عملت خوب پیش بره و ارزش اینهمه سختی کشیدنو داشته باشه

خدا خیرش بده خوبه که همراهته و غر نمیزنه بنده خدا شوهر منم کمک حالمه ولی واقعا شرایطت سخته با بچه کو ...

اره همینطوره  ممنون عزیزم انشالله تو هم بسلامتی عمل کنی و اونچیزی ک دلت میخواد دارد بینیت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم عمل کردی ؟ ب تبخالت گیر دادن ؟ منم چهارشنبه عمل دارم یه هفته پیش تبخال زدم الان خشک شده همش ا ...

اره عمل کردم خداروشکر اصلا متوجه هم نشدن .ولی خشک شده بود کامل .فقط یکم جاش مونده بود ک اونم نفهمیدن.نگران نباش اصلا هم استرس نداشته باش سخت نیس .از عمل ک هیچی نمیفهمی .

عزیزم عمل کردی ؟ ب تبخالت گیر دادن ؟ منم چهارشنبه عمل دارم یه هفته پیش تبخال زدم الان خشک شده همش ا ...

اصلا هم خطرناک نیس میگن تبخال فعال فقط خطرناکه.تو ک میگی خشک شده جای نگرانی نیست

اصلا هم خطرناک نیس میگن تبخال فعال فقط خطرناکه.تو ک میگی خشک شده جای نگرانی نیست

مرسی عزیزه دلم اره منم فقط جاش مونده خشک شده .من سرما خوردگی ندارم فقط از استرس یه تبخال یه هفته پیش زدم الان دیگه خشک شده ولی همش استرس داشتم یوقتی خطرناک نباشع .مرسی عزیزم😘❤️