2777
2789
عنوان

درد ودل

76 بازدید | 7 پست

سلام میخوام از خودم بگم همش عصبی ام سریه نسئله کوچیک داد وفریاد راه میندازم طرف مقابلمو اذیت میکنم انقدر باهاش بحث میکنم تا بگه اره حرف تو درسته نمیتونم اروم باشم بعدش پشیمون میشم حالم از خودم از این اخلاقم بهم میخوره همه رو خسته کردم پنج ماهه با یکی دوستم ولی به دلایلی نباید کسی بدونه والان بطور سنتی اومدن جلو ماهم باید طوری رفتار کنیم که همو نمیشناسیم خانوادم موافقه ازدواج ان فقط گفتن حداقل یکی دوماه دختر و پسر باهم حرف بزن سنگاشونو باهم واکنن بعد رسمی کنیم اما خانواده اونا نه میگن باید زود بیایم ورسمی کنیم وفلان من اصلا طرز فکرشونو قبول ندارم سره همین همش بحث میکنم با دوست پسرم اونم داره اذیت میشه چیکار کنم من؟هی میخوام اروم باشم وچیزی نگم یه حرف غیر منطقی میشنوم وداغ میکنم من عاشق دوست پسرمم خیلی خوبه ولی طرز فکر خانواده اش بدم میاد ومیترسم از اینده ببخشید طولانی شد فقط خودمو خالی کردم

عزیزم وقتی با هم آشنا شدید قصد ازدواجی و جدی بود یا رابطتون ساده و دوستانه بود؟

نه کاملا جدی بودیم به قصد ازدواج ..طرفم خیلی خوبه با صبر وحوصله گوش میده ودم نمیزنه من حالم از خودم بهم میخوره اینهمه حرف میزنم ونمیتونم زبون به دهن بگیرم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه کاملا جدی بودیم به قصد ازدواج ..طرفم خیلی خوبه با صبر وحوصله گوش میده ودم نمیزنه من حالم از خودم ...

دیگه همیشه یه طرف آرومه یه طرف زود جوش این که مسئله ای نیست

شما هم که همدیگه رو میشناسید چرا وقت تلف کنید ازدواج کنید بره

دنیا خیلی خیلی کوچیکه اصلا زمان رو هدر نده 

دیگه همیشه یه طرف آرومه یه طرف زود جوش این که مسئله ای نیست شما هم که همدیگه رو میشناسید چرا وقت تل ...

آخ که فقط بلدم گند بزنم بعد مثل چی چی شیمون میشم همه از دست این رفتارام خسته شدن خودمم همینطور ولی نمیتونم دست خودم نیست میخوام خوب باشم وآروم باشم ولی نمیتونم کنترل کنم خودمو دارم دیوونه میشم هرلحظه ممکنه به خاطر این اخلاقم بگم دیگه نمیخوام ادامه بدن تو نمیتونی با این اخلاق گند من بسازی فقط زجر میکشی اما فکر کردن بهش نفسمو میگیره..ببخشید توروخدا خانم دلم خیلی پره با اشک دارم تایپ میکنم 

آخ که فقط بلدم گند بزنم بعد مثل چی چی شیمون میشم همه از دست این رفتارام خسته شدن خودمم همینطور ولی ن ...

فدای دلت بشم

اشکال نداره منم مثل رفیقت

سخت نگیر همه یه سری اخلاقا دارن

اگه تو‌این ضعف رو‌تو‌خودت میبینی پس دوست پسرت هم حتما یه ضعفی داره

همه دارن

منم دارم

خودتو سرزنش نکن

بجاش هروقت دیدی بحث داره بالا میگیره کوشیتو بذار یه کنار دو سه ساعت بعد که اروم شدی باهاش صحبت کن

فدای دلت بشم اشکال نداره منم مثل رفیقت سخت نگیر همه یه سری اخلاقا دارن اگه تو‌این ضعف رو‌تو‌خودت ...

ممنونم بهم دلگرمی دادین امیدوارم هرچی خیره براتون اتفاق بیوفته توزندگیتون خوشبخت باشید ببخشید سرتونو درد آوردم شبتون خوش بانو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز