2777
2789

یه دوستی دارم یعنی دوتان در اصل اینا اقا 

باهم میریم خرید من چیزی نمیخرم اونا میخرن بعد میگه پول بده بعد بهت بدم

زنگ میزنه میگه برام اینترنت بفرس

یا میگه شارژ بگیر چند بار گرفتم 

رستوران رفتیم پول غذا رو من حساب کردم گفتم یه باره عب نداره دفعه بعد جلو رستوران کارتمو گرفت گفت ندارم جدا جدا حساب کنیم این از این

همش میگه پول داری برم فلان جا پول داری اینو بخرم 

ده بار بگم ندارم  از رو نمیره اصلا  دوسش دارم ولی خب این رابطه این مدلی که همش دنبال پول کندنه رو دوست ندارم

خسته شدم واقعا انقدر خودمو فقیر و ندار نشون دادم چیکار کنم؟؟؟؟؟

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سریع قطع رابطه کن 

اینجور افراد  دوست نیستن عزیز 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اصلا با همچین آدمی بهت خوش میگذره؟

عین خواهرمه خیلی مدته باهام دوستیم ۱۵سال میشه

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰
عین خواهرمه خیلی مدته باهام دوستیم ۱۵سال میشه

اوو دیگه ۱۵ساله باهمید یکی دوروزه نیستید که 

در کل صمیمیت زیاد همینا رو هم داره بعدم خودت خب. اوکی دادی 

میگی عین خواهرمه خب من خودم برا خواهرم خرج کنم ازش نمیگیرم پس شما برات عین خواهرت نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اوو دیگه ۱۵ساله باهمید یکی دوروزه نیستید که  در کل صمیمیت زیاد همینا رو هم داره بعدم خودت خب. ...

منظورم رابطمون و صمیمیتمون عین خواهره ولی خب حتی اگر خواهرمم باشه همش من خرج کنم به نظرت فشار نمیاد بهم اگر وضع مالیم اکی بود اره برام مهم نبود ولی خب دوست ندارم خر فرض بشم