2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام از مادری

690 بازدید | 35 پست

دلم میخواد برمیگشتم ب عقب هیچوقت مادر نمیشدم خیلی خسته ام و حالم بده هیچکس نمیفهمه حالمو. مادرخوب بودن مهمتره یا روح و جسم خودم؟دوس دارم رها بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوقلو دوساله دارم خیلی سخته واقعا بهت حق میدم که خسته شدی،ولی نباید ناشکری کنی عزیزم ،بچه هاهدیه های خداس برای ما ،باید به نحو احسن ازین هدیه ها مراقبت کنیم 

تسبیحات حضرت فاطمه رو زیاد تکرار کن کمکت میکنه 

من قصد بچه دار شدن دارم و میخوام به امید خدا بعد عید اقدام کنم چرا مگه چیشده؟ میشه برام توضیح بدی ...

از ساعت ده دارم میخوابونمشون یکی میخوابه اون یکی بیدار میشه.سرماخوردم مریض و داغون اما نمیتونم استراحت کنم.دلم میخواد برم ی جا کسی دوروبرم نباشه تنها باشم خیلی خسته ام.یک ثانیه وقت برای خودم ندارم

بهت حق میدم شیره به شیره خیلی سخته ولی بهت قول میدم یک سال دیگه این موقع تموم خستگی‌ها رفته باشن.

البته اگه با همسرت هم مشکل داری اون بحثش جداست .ولی برای بچه میگم با بزرگ شدن بچه ها کار راحت میشه .کم کم مهد کودک هم میرن 

بهت حق میدم شیره به شیره خیلی سخته ولی بهت قول میدم یک سال دیگه این موقع تموم خستگی‌ها رفته باشن. ا ...

شوهرم خستم کرده مرد خوبیه اما شوهر خوبی نیست.خیلی خسته ام هم دلم میخواد برم و راحت شم هم فکرشو ک میکنم دلم واسه بچهام میسوزه نگاهشون میکنم دلم اتیش میگیره 

شوهرم خستم کرده مرد خوبیه اما شوهر خوبی نیست.خیلی خسته ام هم دلم میخواد برم و راحت شم هم فکرشو ک میک ...

اگر میتونی یه مدت با بچه ها برو خونه پدرت .ازشون کمک بگیر و به خودت کمی اینجا بده .شاید دلت برای همسرت هم تنگ شد