2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مبل قرمز پادکستاش عالیه 

صلح درون

رخ

هلی تاک اینم خیلی خوبهه

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز

صلح درون

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

لعنتی پادکست های مجله هنری اغما نابود کننده است مخوصا اونایی که از صدای ضبط شده آدماست بغضی وقتا دلم میخواد یه دل سیر گریه کنم اونا رو گوش میدم

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

اگر خودتون کنکوری هستید و یا از اطرافیانتون کسی کنکوری هست قطعا با فشار ها و استرس های اون دوران به خوبی آشنایی دارید. برای ادامه راه و پرانرژی و مصمم بودن در این مسیر لازم است که نیروی خارجی به ما کمک کنه که هدفمون رو گم نکنیم و قاطع به مسیرمون ادامه بدیم و به خوبی به اهدافی که براش برنامه ریزی کردیم برسیم. من یه مقاله ای خوندم درباره پادکست های کنکوری خیلی پادکست های خوب و پر انرژی ای رو معرفی کرده. لینکشو میذارم خودتون ببینید مطمئنم خوشتون میاد.

https://podcastt.blogfa.com/?https://podcastt.blogfa.com/?

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز