2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره عالیه  ما که راحتیم فقط دم غروبا مصیبته ازجای دیگه بخای بیای بری البته یسالی هست مترو اومده بهتر شده

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
اره عالیه  ما که راحتیم فقط دم غروبا مصیبته ازجای دیگه بخای بیای بری البته یسالی هست مترو اومده ...

همه حای تهران همینه من نزدیک ۶ساله پاسداران زندگی میکنم به خاطر کار همسرم میخوایم بیایم غرب با این ترافیک از محل کار تا خونه هر روز دو ساعت تو راهه گفتیم بیایم نزدیک تر

بله ما پاسدارانیم واقعا از همه لحاظ خیلی خیلی خوبه یکم دو دلم برای جا به جایی

من غرب تهران  رو ترجیح میدم . به نظرم شهران رو هم ببین . سمت شمالش ویو و آب و هوای عالی داره 

من غرب تهران  رو ترجیح میدم . به نظرم شهران رو هم ببین . سمت شمالش ویو و آب و هوای عالی د ...

باز دور میشه به محل کار همسرم،آره دیگه بعد از چند سال شرق بودن گفتیم یه تغییری بدیم در کل غرب خونه ها خیلی نوساز تره

برند تجاری بوش، بعنوان برند شماره یک لوازم خانگی اروپا، به طور مستمر با ارائه بهترین های لوازم خانگی قصد دارد همیشه در اوج مطلق عملکرد و با داشتن نشان کیفیت غیرقابل مقایسه از سایر رقبا، کمال فنی، نهایت اطمینان برای مشتریان به همراه بیاورد.نمایندگی بوش در مرزداران یکی از شرکت های است که بهترین خدمات تعمیر لوازم خانگی را بالاترین کیفیت به انجام می رساند، این شرکت به نام سفیر سرویس فعالیت می کند، لازم به ذکر است که این شرکت به عنوان نمایندگی بوش فعالیت نمی کنند صرفا خدمات لوازم خانگی برند بوش از قبیل تعمیر یخچال فریزر بوش را در ایران با بهترین کیفیت توسط متخصصین خود در سراسر کشور به انجام می رساند.

سلام عزیزم خوبید شما جا بجا شدید  راضی هستید از محیط میشه بگید کدوم کوچه ها بهتر و کدوم ارزون‌ ...

سلام عزیزم ما مرزداران نرفتیم رفتیم اشرفی اصفهانی 

قالیشویی مرزداران هم قیمتاش زیر نظر اتحادیه قالیشویی های تهران هست ، هم خیلی وقته تو مرزداران و تهران فعالیت میکنه ، میتونین از طریق سایتشون زنگ بزنین بپرسین ، قیمت بگیرین ، سریع میان فرش ها رو میبرن .

سلام خانمای محترم ، وقتتون بخیر ، اگر یه زمانی نیاز به قالیشویی در غرب تهران داشتین میتونین از خدمات این مجموعه استفاده کنین ، مجوز اتحادیه دارند و اینکه ۱۵ ساله که کارشون همیشه ، توی مناطقی مثل قالیشویی جیحون ، قالیشویی ستارخان ، قالیشویی مرزداران ، قالیشویی گیشا ، قالیشویی شهران ، قالیشویی پونک ، قالیشویی باغ فیض ، کلا غرب تهران فعالیت می کنند ، من لینک های مجزاشون رو خدمتتون میزارم اگر نیازی بود یا توی این محله ها تشریف داشتین میتونین از خدماتشون توی غرب تهران استفاده کنین . ببخشین وقتتون رو گرفتم .