2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا میگم، حرفهای شما هم درسته اما بهتره ضامن و وام گیرنده فامیل درجه یک باشن. حداقل میدونی دردسرش کم ...

اتفاقی ک برات افتاده تلخه

خواهرم کارمندرسمیه دقیقاهمین اتفاق باهمکارش پیش اومد

توافق کردن ضامن هم بشن هفته اول نوبت وام همکارش بود خواهرم ضامن شد هفته بعدوام خواهرم شد طرف پیچوند نیومد

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
مثلا ۲۰۰ بزاری بعد ۳ ماه چقد میده

فک کنم سقفش دویست باشه، یعنی ۱۰۰بزاری دویست بدن ولی باز هم بپرسین، هر چی بزارین دوبرابرش رو میدن، قسطش هم زیاد نیست، مثلا اگه ۲۰۰وام بگیری قسطش میشه ۵تومن

موردی ندارم فوریه من ۳ماهه میخوام بخوابونم اطلاع نداری الان چه بانکی میشه سپرده بذاری که تا برج ۲بهت ...

پیامارو نخوندم نمیدونم بهت گفتن یا نه

ولی

بانک رسالت عالیه و هدچقد پول توش بذاری بعد از ۶ماه اندازه پولت وام میده.۳ماهه بذاری نصف پولت وام میده

کلا روز شماره ینی شما ۱۰ روز هم پولو بذاری بانک برات وام محاسبه میشه.

فقط زودتر برو سراغ افتتاح حساب

ما خودمون چن ساله که پس اندازامونو میذاریم توش بعد از چند ماه میبینیم ۸۰_۹۰ تومن وام درمیاد برامون.

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم
اتفاقی ک برات افتاده تلخه خواهرم کارمندرسمیه دقیقاهمین اتفاق باهمکارش پیش اومد توافق کردن ضامن ...

لعنت به این آدمها که با اعتماد سایرین بازی میکنن. برای خواهرتونم متاسفم. 

پیامارو نخوندم نمیدونم بهت گفتن یا نه ولی بانک رسالت عالیه و هدچقد پول توش بذاری بعد از ۶ماه انداز ...

آها سود وامش هم دودرصده

که ماه اول فقط سودشو میگیرن و بقیه ی ماه ها خورد خورد اصلشو میگیرن.

امااا باید تا ۱۴ ماه تسویه بشه

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم
اتفاقی ک برات افتاده تلخه خواهرم کارمندرسمیه دقیقاهمین اتفاق باهمکارش پیش اومد توافق کردن ضامن ...

دوست من نتونست اینکارو با من بکنه فهمیدم که هدفش دقیقا مثل همکار خواهر شما سواستفاده بود اما به هدفش نرسیذ اما من شناختمش و باهش قطع رابطه کردم

من چند روز پیش رفتم بانک مسکن گفتن رو سند خونه ۸۰ تومن وام فوری میدن ..ولی ۱۸ درصد .۲۰ تومنش هم برا داخل بورس برمیدارن.یعنی به ما کلا ۶۰ تومن می رسه ...کلا نمی ارزه..ولی برای کسی که نیازفوری داشته باشه هم یه گزینه اس