2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست
عزیزم ماهم نیاز خیلی جدی به وام داریم ۱۰۰ میلیون تا مرداد نیاز دارم ۵۰ تومن دارم ب نظرت سپرده بزار ...

بخدا من از شرایطش خبر ندارم که دقیق بگم چقد باید بزاری باید بری سواد کنی من پارسال پول تو حسابم زیاد بود فک کنم ۱۵۰تومن بود که اونم وام بانک ملت گرفتم خوابوندم تو بانک مهر و نصفشو بانک رسالت وام گرفتن از هر کدوم ۵۰تومن امسالم از بقیه همون امتیاز دارم استفاده میکنم اینو باید بری بانک دقیق بپرسی 

بانک رسالت همچیش اینترنتی و راحت تر یه ضامن هم بیشتر نمیخواد ولی بانک مهر دو تا ضامن میخواد و حضوری باید بری

ولی روند کاری زودتر میشه و وام بهت میدن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم اتفاقا دیشب ازشوهرم پرسیدم راسته میگن وام نمیدن بانکها آخه تو نی نی سایت دیدم چند نفر گفتن ...

همسرت بانک رسالته؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
یه وام ۱۰۰میلیونی اشتغال یا کمک به اشتغال بنیاد برکت هم شنیدم ولی نمی‌دونم چطور و مربوط به کدوم بانک ...

همسرم اونو ثبت نام کرده اسمشوتولیست گذاشتن گفتن اردیبهشت ۱۰۰میدن ۴درصد،بنظرت میشه روش حساب کرد؟

بانک مهر ایران یا رسالت که میگین درصد سودش کمتره، مدت باز پرداختش هم کمه ( یعنی مبلغ قسط خیلی بیشتری ...

باپول خودمون میشه۳۰۰ دیگه؟

همسرم اونو ثبت نام کرده اسمشوتولیست گذاشتن گفتن اردیبهشت ۱۰۰میدن ۴درصد،بنظرت میشه روش حساب کرد؟

من نگرفتم از کسی شنیدم که میخواست بجیره،اگه گفتن میدن بنظرم که میشه حساب کرد حالا شاید دیر و زود داشته باشه

واکنشت کاملا طبیعی بود حرف حق تلخه  شما وام نگرفتی همین اقوام استخدام در بانک هم وام نگرف ...

عزیزم شماحرفت درسته ولی تابوده هیچوقت هیچی به نفع بدبخت بیچاره هانبود برای وام ساخت مسکن روستایی همه ب پروندم آمادست حتی فونداسیون هم زدم گفت برو دوهفته بعدبیا وقتی رفتم گفتم اعتبارنیومده!دوهفته قبلش رفتم بانک مسکن گفت مدارک رو ببربنیادمسکن مااعتبارداریم!خب انقدکش میدن که تورم چندین درصدازوام جلومیزنه...همین ثبت نام ایران خودرو... تاتونستن جیب خودشون ودلالارو پرکردن اخرشم الان نوبت جیب بانکارسیده بااین طرح جدیدشون.کجاوکی به نفع مابوده؟ مجبوریم که دربه دردنبال وامیم دربه دربه دنبال وامم که یه ماشین لگن بتونم بخرم ازاسترس اینکه بعدعیدباپولم میشه فقط دوچرخه خرید.این دوستمون ازدیشب من توتاپیک بودم نتونست بیچاره وام بگیره حالااطرافیانش هرچی هستن نبایددل ایشون رو بشکونیم.🌹

الان رفتم صادرات خوب بود رفاهم خوبه .تجارت من۱۰۰تابزارم بعداز۳ماه ۱۰۰تارومیده

پس چرا میگن جلوشوبستن وسپرده گذاری نمیکنن؟تجارت ضامن چی میخواد؟

چندساله اس؟ الان حساب بازکنم فروردین پول بریزم روش خوبه؟

فک کنم سه ساله باشه،شاید هم ۴ ساله

هروقت حساب باز کنی مشکلی نداره،من حتی دو هفته قبل از عید هم شده ک از مهر ایران وام گرفتم،چون این موسسه فقط کارش وام دادنه