2777
2789
عنوان

حمله پانیک ؟؟؟؟؟؟

121 بازدید | 8 پست

چندوقت پیش من تو راهرو خونمون حالم بدشد فک کردم دارم سکته میکنم حدود یه دقه بعد خوب شدم از اون روز همش این حالت ها داره واسم پیش میاد اینترنت میزنم علایم شبیه پانیک دارم نمیدونم چ مرگمه خواب وخوراک رو ازم گرفته چند دقه پیش حالم بد شد الان قلبم داره از جا درمیاد چه دکتری باید برم اصن از کجا بفهمم پانیک هست یانه بعد من ک بچه شیر میدم نمیتونم دارو بخورم چجوری خوب شم؟؟؟؟تروخدا اگه چیزی میدونید بهم بگید🥲

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
چه حالت هایی داری؟

یه دفعه تپش قلبم میره بالا قفسه سینم درد میگره انگار راه نفسم بسته میشه

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دفعه تپش قلبم میره بالا قفسه سینم درد میگره انگار راه نفسم بسته میشه

کی گفته اینا پانیک هست.من یکی از نزدیکام حمله پانیک داره و وقتی عصبی میشه کل تنش میلرزه.

پیش دکتر اعصاب بری دقیق بهت میگه مشکلت چیه.البته دکتر مغز و اعصاب.

کی گفته اینا پانیک هست.من یکی از نزدیکام حمله پانیک داره و وقتی عصبی میشه کل تنش میلرزه. پیش دکتر ا ...

واقعا ؟من تو نت زدم دیدم یعنی باید برم دکتر مغزواعصاب؟

واقعا ؟من تو نت زدم دیدم یعنی باید برم دکتر مغزواعصاب؟

عزیزم اول همه نری دکتر اعصاب و روان که از اینکه هستی بدترت میکنه اصلا خوب نیستن.فقط مغز و اعصاب.شاید مشکلت خیلی سخت نباشه و یک ماه دارو خوردن حلش بکنه

عزیزم اول همه نری دکتر اعصاب و روان که از اینکه هستی بدترت میکنه اصلا خوب نیستن.فقط مغز و اعصاب.شاید ...

باشه عزیزم ممنون خداخیرت بده لطف کردی

آب زیاد بخور من از کم آبی بدنم اینجور میشد.

روزه هم ضرر داره برات 

به خودت برس تغذیه خوب داشته باش‌.

هروقت حمله بهت دست داد اگه ایستادگی بشین نشستی دراز بکش نفس عمیق بکش تا رد کنی