چندوقت پیش من تو راهرو خونمون حالم بدشد فک کردم دارم سکته میکنم حدود یه دقه بعد خوب شدم از اون روز همش این حالت ها داره واسم پیش میاد اینترنت میزنم علایم شبیه پانیک دارم نمیدونم چ مرگمه خواب وخوراک رو ازم گرفته چند دقه پیش حالم بد شد الان قلبم داره از جا درمیاد چه دکتری باید برم اصن از کجا بفهمم پانیک هست یانه بعد من ک بچه شیر میدم نمیتونم دارو بخورم چجوری خوب شم؟؟؟؟تروخدا اگه چیزی میدونید بهم بگید🥲
این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
یه دفعه تپش قلبم میره بالا قفسه سینم درد میگره انگار راه نفسم بسته میشه
این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
کی گفته اینا پانیک هست.من یکی از نزدیکام حمله پانیک داره و وقتی عصبی میشه کل تنش میلرزه. پیش دکتر ا ...
واقعا ؟من تو نت زدم دیدم یعنی باید برم دکتر مغزواعصاب؟
عزیزم اول همه نری دکتر اعصاب و روان که از اینکه هستی بدترت میکنه اصلا خوب نیستن.فقط مغز و اعصاب.شاید ...
باشه عزیزم ممنون خداخیرت بده لطف کردی