2777
2789
خوبه یادتون می‌ره😅 من تک فرزندی رو دوست نداشتم، دومی رو باردارم اصلاا نمیتونم به بچه سوم فکر کنم س ...

ممنونم من خودم از سومی انگاری مزه ی اصِیه مادرشدن رو چشیدم

شوهرمم همین حس رو داشت میگفت اگه میدونستم سومی انقد شیرینه زودتر بهش فکر میکردم

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت
منم مثل شما سه تا دارم. پسر، دختر، پسر.اگه زندگیم همه جوره روبراه بود میرفتم تعیین جنسیت که یه دختر ...

من به مادی اصلا فکر نمیکنم چون واقعا روزی بچه هام دست یکی دیگه است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیزمیخواستم بدونم الان راضی هستیدباچهارتابچه ؟؟منم خیلی دوست دارم چهارمی روبیارم دراینده 

سلام چهارمی تو راهه 

ولی قلبا خیلی ذوق اومدنش رو داریم

تصمیم خوبی گرفتید مخصوصا در قبال بچه هاتون 

انشاءالله یه بچه ی سالم و صالح روزیتون بشه

سلام چهارمی تو راهه  ولی قلبا خیلی ذوق اومدنش رو داریم تصمیم خوبی گرفتید مخصوصا در قبال بچه ه ...

شرایط مالیتون خوبه واقعامیتونیدبچه هاروساپورت کنید.من خودم یه باربچه هفت ماهموازدست دادم وخیلی سختی کشیدم بخاطرهمین عاشق بچم ولی یکم می ترسم ازاینده .واین که این واون مسخرم کنن

شرایط مالیتون خوبه واقعامیتونیدبچه هاروساپورت کنید.من خودم یه باربچه هفت ماهموازدست دادم وخیلی سختی ...

وضع مالیمون که  مستاجریم و تقریبا هرسال اسباب کشی داریم 

وضع مالیمون در حد معمولیه اما خدارو هزاران بارشکر به خاطر همه ی نعمتاش

در مورد حرف مردم هم خوب چه اهمیتی داره همین مردم چند سال بعد به این نتیجه میرسن که کار شما درست بوده و خودشون پشیمون میشن

شرایط مالیتون خوبه واقعامیتونیدبچه هاروساپورت کنید.من خودم یه باربچه هفت ماهموازدست دادم وخیلی سختی ...

کوچولوی شمام که دم در بهشت منتظرتونه

کوچولوی شمام که دم در بهشت منتظرتونه

منم ۲تا دختر دارم و قصد نداشتم بچه بیارم

اما دختر بزرگم ک ۶سالش از همون اول میگفت داداش میخام و با پسرها همیشه دوس داره همبازی بشه. دومی رو اوردیم و خداروشکر دختر شد. میخام بخاطر دخترم سومی رو بیارم.البته از ۱ماه دیگه دکتر تغذیه میرم

با حال خوبت برا منم دعا کن تا اخرسال باردار بشم و دخترم داداش دار بشه. خیلی دلش میخاد  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

منم ۲تا دختر دارم و قصد نداشتم بچه بیارم  اما دختر بزرگم ک ۶سالش از همون اول میگفت داداش میخام ...

عزیزم خدا حفطش کنه 😍😍افرین به این دختر که شما رو تشویق به فرزند آوری میکنه 

الهی که خدا بهش داداش بده  اونم از بهترین نوع داداشا😘

حالا برعکس دخترم که بهش میگم شاید چهارمی هم پسر باشه میگه پسر که تو خونه زیاده چه خبره من خواهر میخوام😀

عزیزم خدا حفطش کنه 😍😍افرین به این دختر که شما رو تشویق به فرزند آوری میکنه  الهی که خدا بهش ...

انشالله ک خواهر دار بشه.خواهر غمخوار خواهر ؛ غمخوار برادر

خدا هم بچه های شما و هم بچه های منو عاقبت بخیر و خوشبختشون کنه🤲🏻🤲🏻

و انشالله دست راست شما سر ما

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

انشالله ک خواهر دار بشه.خواهر غمخوار خواهر ؛ غمخوار برادر خدا هم بچه های شما و هم بچه های منو عاقبت ...

الهی آمین؛ ان شاءالله خیر فرزندانمون رو ببینیم