2777
2789
برو پیش دکترت مامان خودمم نیوفتاد بهش آخر مجبور شد درش بیاره بس که خون ریزی داشت ولی من از وقتی گذاش ...

منم روزی که گذاشتم تا ۴ روز شد لکه بینی ولی ماه بعد پریودام وحشتناک شد ۳ بسته نوار کمه برام .....میگن این مسی همشون اینطورین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من می‌خوام برم بذارم درد نداره عزیزم؟ از گذاشتنش میترسم. حتما تو دوران پریودی باید گذاشت؟؟

چرا یه کوچولو اولش درد داره

اصلا نترس یه لحضه درد کشیدن خیلی بهتر از این که سر ماه استرس بارداری داشته باشی

اره باید روز دوم پریودی بزاری

هیچ اصلا نترس منم استرس داشتم هیچ دردم نداشت تو یک دقیقه هم تموم شد

ببخشید اینو میگم اصلا متوجه نشدید پس اون نخ که میگن باید معلوم باشه جریان چیه؟

یعنی واقعا درد نداره؟

دخترم زندگیمه❤️
من می‌خوام برم بذارم درد نداره عزیزم؟ از گذاشتنش میترسم. حتما تو دوران پریودی باید گذاشت؟؟

دردش در حد نیشگون ترسیم ندارم زود تموم میشه نه من پریود نبودم رفتم گذاشتم پرسیدم دکترم گفت فرقی نمیکنه هم تو پریودی میتونی هم پریود نبودنی

دردش در حد نیشگون ترسیم ندارم زود تموم میشه نه من پریود نبودم رفتم گذاشتم پرسیدم دکترم گفت فرقی نمیک ...

ممنون عزیزم.

من میگم شاید زایمان طبیعی نبوده دردم بگیره چون کلا از معاینه بدم میاد.

دخترم زندگیمه❤️
اره من خودم با دکتر حرف زدم گفتم جنس خوب باشه گف عالیه حالا ببینیم انشاالله که مشکلی نداشته باشم خوا ...

نگران نباش عزیزم ،فقط اگه تازه گذاشتی یه مدت مراقبت کن ،وسایل سنگین بلندنکن انشاالله که مشکلی پیش نمیاد❤️

ببخشید اینو میگم اصلا متوجه نشدید پس اون نخ که میگن باید معلوم باشه جریان چیه؟ یعنی واقعا درد نداره ...

متوجه شدنش که نه فقط یه شکم درد ریز داشتم بعدش نخشم من حس نمیکنم وقتی گذاشتش یکم از نخش کوتاه کرد که زیاد بلند نباشه نه واقعا هم درد نداره یه ذره اس

والا من انقد موقع گذاشتنشم درد کشیدم جیغ زدم دکتر میگفت سزارینیا اینطورین .....

وای منم همینطور . بدترین درد زندگیم بود . درد زایمان نکشیدم ولی احساس میکردم از زایمان بدتره پاییم شکمم خیلی درد داشت . اخه ما سزارینی ها تا حالا دهانه رحممون باز نشده