fffffffffffsssssssss مدیر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 316 عنوان ای یو دی | مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 27 پست خانومای که ای یو دی دارن لطفاً بیان مرسی من چه روزه ای یو دی گذاشتم بعضیا میگن خوب نیس میترسونن 1401/11/05 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fffffffffffsssssssss مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 316 گفت بهت نساخته کم خونی میگیری خیلی ناراحت ام اشکال نداره عزیز خدابزرگه ناراحت چیه
2sroz عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 2233 برو پیش دکترت مامان خودمم نیوفتاد بهش آخر مجبور شد درش بیاره بس که خون ریزی داشت ولی من از وقتی گذاش ... منم روزی که گذاشتم تا ۴ روز شد لکه بینی ولی ماه بعد پریودام وحشتناک شد ۳ بسته نوار کمه برام .....میگن این مسی همشون اینطورین
fffffffffffsssssssss مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 316 میگن بهترین راه جلوگیری هس من از گذاشتن میترسم لامصب. هیچ اصلا نترس منم استرس داشتم هیچ دردم نداشت تو یک دقیقه هم تموم شد
s_a_m_ عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 272 من میخوام برم بذارم درد نداره عزیزم؟ از گذاشتنش میترسم. حتما تو دوران پریودی باید گذاشت؟؟ چرا یه کوچولو اولش درد دارهاصلا نترس یه لحضه درد کشیدن خیلی بهتر از این که سر ماه استرس بارداری داشته باشیاره باید روز دوم پریودی بزاری
2sroz عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 2233 والا من انقد موقع گذاشتنشم درد کشیدم جیغ زدم دکتر میگفت سزارینیا اینطورین .....
sarahkh عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 3801 هیچ اصلا نترس منم استرس داشتم هیچ دردم نداشت تو یک دقیقه هم تموم شد ببخشید اینو میگم اصلا متوجه نشدید پس اون نخ که میگن باید معلوم باشه جریان چیه؟یعنی واقعا درد نداره؟ دخترم زندگیمه❤️
fffffffffffsssssssss مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 316 من میخوام برم بذارم درد نداره عزیزم؟ از گذاشتنش میترسم. حتما تو دوران پریودی باید گذاشت؟؟ دردش در حد نیشگون ترسیم ندارم زود تموم میشه نه من پریود نبودم رفتم گذاشتم پرسیدم دکترم گفت فرقی نمیکنه هم تو پریودی میتونی هم پریود نبودنی
sarahkh عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 3801 دردش در حد نیشگون ترسیم ندارم زود تموم میشه نه من پریود نبودم رفتم گذاشتم پرسیدم دکترم گفت فرقی نمیک ... ممنون عزیزم.من میگم شاید زایمان طبیعی نبوده دردم بگیره چون کلا از معاینه بدم میاد. دخترم زندگیمه❤️
نفسمدخترام عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 699 اره من خودم با دکتر حرف زدم گفتم جنس خوب باشه گف عالیه حالا ببینیم انشاالله که مشکلی نداشته باشم خوا ... نگران نباش عزیزم ،فقط اگه تازه گذاشتی یه مدت مراقبت کن ،وسایل سنگین بلندنکن انشاالله که مشکلی پیش نمیاد❤️
fffffffffffsssssssss مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 316 ببخشید اینو میگم اصلا متوجه نشدید پس اون نخ که میگن باید معلوم باشه جریان چیه؟ یعنی واقعا درد نداره ... متوجه شدنش که نه فقط یه شکم درد ریز داشتم بعدش نخشم من حس نمیکنم وقتی گذاشتش یکم از نخش کوتاه کرد که زیاد بلند نباشه نه واقعا هم درد نداره یه ذره اس
ننعلی عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 8716 والا من انقد موقع گذاشتنشم درد کشیدم جیغ زدم دکتر میگفت سزارینیا اینطورین ..... وای منم همینطور . بدترین درد زندگیم بود . درد زایمان نکشیدم ولی احساس میکردم از زایمان بدتره پاییم شکمم خیلی درد داشت . اخه ما سزارینی ها تا حالا دهانه رحممون باز نشده
fffffffffffsssssssss مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 316 نگران نباش عزیزم ،فقط اگه تازه گذاشتی یه مدت مراقبت کن ،وسایل سنگین بلندنکن انشاالله که مشکلی پیش نم ... ممنونم اره دو روزه گذاشتم
sarahkh عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 3801 متوجه شدنش که نه فقط یه شکم درد ریز داشتم بعدش نخشم من حس نمیکنم وقتی گذاشتش یکم از نخش کوتاه کرد که ... ممنون عزیزم ❤️ دخترم زندگیمه❤️