اتفاقا بابام همین چند وقت پیش دفتر خاطرات بچگی مو پیدا کرد ماله کلاس دومم بود توش نوشته بودم از خیلی ...
جرررر خوردم از حجم مفهومش🤣🤣🤣🤣
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
عهمه فکر کنم تو تاپیک من بودییی گفته بودی میخوای اینکارو کنی تاپیک بزن از واکنشش حتمااا
اره
خودمم
به نظرت بهش چی بگم؟
آخه میترسم ضایع بشم بفهمه منم
ایتا داری اجی؟
ایدیمو ببینم ببین ضایع که نیست چیزی😂
اونم الان انلاینه
بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی♥️✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
تو ایتا؟/: تلگرام خیلی بهتره تو تل ی اکانت بساز اصلا میخوای بیا ی بار روخودم تمرینی ا ...
آره تلش بالا نمیاد
امارشو گرفتم
آخه از زیر زبون بابام کشیدم گفت تلش نمیاره بالا خواستم براش عکس بفرستم گفته ایتا بفرست
شمارشم دیگه حفظ کردم😂
بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی♥️✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺