2777
2789
عنوان

کراش بچگی تون کی بوده ؟🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 143 پست
زمان ما نت نبود سخت میشد آمار طرفو دربیاری😅

الان داداشه خودم ۱۴ سالشه روی نازنین بیاتی کراشه لا به لای دفترش یه کارت پستال دیدم نقاشی کشیده بود نوشته بود اگه یه روز تو را ببینم به تو میگویم که چقدر دوستت دارم😂😂😂😂😂

دیدم معرکه س.ولی منظورم بعد ومپایر بود بازی نکرده

آره منم جز این دوتا فیلم دیگه ندیدم ازش.ویچرم ببین رو گرالت کراش میزنی🤣

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کراشم پوریا پورسرخ بود  هی خدا چقد دوسش داشتم هر موقع میدیدمش تو فیلما قلبم چنان تند میزد وهیج ...

اوفففف تو دیگه خیلی دوزت بالا بوده. 

من فقط هنگام دیدن یه لبخند ملیح می اومد رو لبم 😆

بی دینی روشنفکری نیست☺
اره بابا یه کاری می کنیم عنان از کف بدن😂😂😎 داداشه دوستم

وای هیچی مثل پسر عمو سخت نیست دوست داشتنش (البته نوه ی عموی بابا) چون زیاد حوصله ندارم بنویسم میگم پسر عمو 

خیلی سخته . نه زیاد باهاش در ارتباط باشی نه زیاد ببینیش نه بتونی بری بهش بگی فقط بسازی 

اوفففف تو دیگه خیلی دوزت بالا بوده.  من فقط هنگام دیدن یه لبخند ملیح می اومد رو لبم 😆

😂من خیلی تباه بودم بابا گاهی وقتا هم توخیالم شوهرم تصورش میکردم 

حالا ک یاد اون روزا میفتم میخام یه بطری اسید برم بالا🥴

😂من خیلی تباه بودم بابا گاهی وقتا هم توخیالم شوهرم تصورش میکردم  حالا ک یاد اون روزا میفتم می ...

درکت میکنم. 😁

خودمم همینجوری ام. 

همش با خودم میگم خدایا بچه هام به من نرن 😅

بی دینی روشنفکری نیست☺
وای هیچی مثل پسر عمو سخت نیست دوست داشتنش (البته نوه ی عموی بابا) چون زیاد حوصله ندارم بنویسم میگم پ ...

تو چرا این قدر شبیه منی ؟ 

منم نه می بینمش یعنی فقط ۴ یا ۵ بار دیدمش اونم از دور بعد از نزدیکم باهم حرف نزدیم فقط تماس تلفنی داشتیم اونم زیر ۱ دقیقه اما خب نوع ارتباط مون فرق میکنه و به طور کامل همو می شناسیم حتی گروه خونی و شماره ی پای همو می دونیم اصلا زندگی عجیب غریبی دارم وللش