2777
2789
عنوان

سقوط

| مشاهده متن کامل بحث + 2714 بازدید | 70 پست
چقدر ایراد میگیرین بجای اینکه خودتونو جای اون زن بیچاره بزارین ک داره چ زجری میکشه و مجبوره خودشو بچ ...

خب حتما تو بچه نداری اگه داشتی حاضر میشدی بدید برای همچنین سکانسی اونجوری دهنش کبود شه ؟

%d9%85%db%8c%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%d9%85-%d8%b9%da%a9%d8%b3
بچه ها فکر کنید حالا این فیلم واقعی بوده ینی بر اساس واقعیت ساختنش این ک فیلمشه فکر کنید واقعیتش چقد ...

من یک جایی خوندم نوشته بود زنای مردمو ردیف میکردن از پشت تجاوزکنن هرکدوم مخالفت میکردن همونجا با یک چیزتیزوبرنده یک پاشونو قطع میکررن دوباره مخالفت بعدی پای دیگشونو 

تا کامل پاهاشون قطع میشده ومیفتادن وبازم کارشونو میکردن اینو خوندم نابودشدم 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حتما تو بچه نداری اگه داشتی حاضر میشدی بدید برای همچنین سکانسی اونجوری دهنش کبود شه ؟

اصن هم کبود نشد باید ی جور طبیعی بازی کنن ک شما مردم حس کنید مگه بچه های شما گریه نمیکنن  مگه میشه بچه گریه نکنه در ضمن سکانس فیلما خیلی کوتاهه ک ب هم میچسبونن شما زیاد جدی نگیر 

گر نگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

اونایی که میگن داعش که نابود تشده و سردار سلیمانی پس چیو نابود کرد

سردار سلیمانی و مدافعان حرم حکومت متمرکز داعش رو متلاشی کردن

یعنی مثل توی این فیلم که یه شهر دست داعش بود و... 

داعش کلا می خواست حکومت متمرکز داشته باشه در شهرهای مختلف همه به همین سبک باشن و حکومت کنن 

کجا؟؟؟ همین ور گوش ما در عراق و سوریه

سردار سلیمانی و مدافعان حرم جنگیدن و حکومت داعش رو منحل کردن الان داعشی هست نه که نیست ولی جدا جدا و پراکنده در شهرهای مختلف و پنهانی و مخفیانه

نه اینکه به تعداد زیاد و متمرکز برای خودشون شهر و حکومت داشته باشن و روز به روز قویتر بشن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

من یک جایی خوندم نوشته بود زنای مردمو ردیف میکردن از پشت تجاوزکنن هرکدوم مخالفت میکردن همونجا با یک ...

هررررکاری از داعش بر میومد کثیف ترین کارها و بدترین، خب بلاخره گروهکی بودن ک آمریکا پرورش داده بود و زیر دست آمریکا بود مخ هاشون شست و شو داده بود و یه حیوون ب تمام معنا بودن هیچ احساس و منطقی نداشتن لعنت بهشون یه نمونش همین تروریستی ک اومد شیراز و چقدر زن و بچه و پیرمردو... با اسلحه کشت و رحم نکرد یه داعشی بود از طرف آمریکا خیلی وقیح و کثیفن خدا لعنتشون کنه 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
اونایی که میگن داعش که نابود تشده و سردار سلیمانی پس چیو نابود کرد سردار سلیمانی و مدافعان حرم حکوم ...

و هدف اصلیشون هم رسیدن ب ایران بود میخواستن ایران هم مثل سوریه کنن اینو سردارسلیمانی میفهمید و اون همه شهید ک دفاع کردن تا وارد خاک ایران نشن تا بتونن تو نطفه خفشون کنن الهی ک نابود بشن ، واقعا سردارسلیمانی سنگ تمام گذاشت کاش حالا هم بود🥺

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
من مستند دیدم داعشیا یه شهرو محاصره کرده بودن بچه ها چندین روز گشنه بودن بعد یه ماشین اومد خوراکی ری ...

بعد یه عده ف ح ا ش ی میکنن متاسفم واقعا ولی خداخیلی بزرگه هرهفته دروغ های ع کریمی رو میشه گفته بود کاملیا دختری که پدرمادرنداشت کشتنش !!!!چقدر هم مردمواحساساتی میکرد صاحب عکس فیلم گذاشت ازخودش گفت مانا و ماندانابیات خواهرای دوقلوییم متولدکرج عکسمونو دروغگوهاگذاشتن و...میشناسمشون فامیل خواستگارم هستن خدااینجوری دروغگوهارو رسوا میکنه

و هدف اصلیشون هم رسیدن ب ایران بود میخواستن ایران هم مثل سوریه کنن اینو سردارسلیمانی میفهمید و اون ه ...

دقیقا من23سالمه مذهبی نیستم ولی هرگز به سردار توهین نمیکنم مرد واقعی بود مهم نیست یه عده بی دلیل چرت وپرت میگن خداروشکر دروغگوها رسوامیشن دلم خنک میشه مثل ع ک خائن و فراری