2777
2789
عنوان

سقوط

| مشاهده متن کامل بحث + 2714 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونجا داشت بچه رو شیر میداد ترکی شعر خوند خیلی غم داشت

ما مهمون داشتیم نتونستم گوش بدم لالاییشو ولی شنیدم داره یه چیزایی میخونه شرایط خیلی بدیه حتی فیلم بازی کردنشم خیلی سخته واقعا بمیرم برا اون بچه و بدتر از این اینه که داستان واقعیه🥴🥴

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.
من مردم وقتی این سکانس و دیدم ک اینه گذاشته بود رو رگ بچش جلوی مهمونا زدم عین دیونه ها زیر گریه

مافیلمشو دیدیم یک فیلم که میدونبم واقعیم نیس اما گریه کردیم ناراحت شدیم ترسیدیم 

پس اون مستندوواقعیات که بوده چی 

زندگیا ومردمانی که داعش چه بالاها سرشون اورد چی 

حتما بوده این چیزا واین کارا

چه دنیای بدی 

منم خیلی ناراحت شدم  طاقت نداشتم ببینم .دلم کباب شدبرای بچه خودم یک طفل پنج ماهه دارم طاقت ندارم یک لحظه گریه طفلی رو ببینم 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

چقدر ایراد میگیرین بجای اینکه خودتونو جای اون زن بیچاره بزارین ک داره چ زجری میکشه و مجبوره خودشو بچشو خلاص کنه ب این فکر میکنید دست بچه کبود شد و کذاشتش کف توالت 

گر نگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها فکر کنید حالا این فیلم واقعی بوده ینی بر اساس واقعیت ساختنش این ک فیلمشه فکر کنید واقعیتش چقدررررر سخت بوده و چی گذشته ب حال اون زن و بچش واقعا آدم دلش میترکه وسط داعش، تازه این یکیش بوده چقدر بلاها ک سر زن و بچه مردم نیاوردن تو سوریه چقدر ظلم کردن آدم کشتن سر بریدن تجاوز کردن...😥😣 خداااا واقعاااا سردارسلیمانی مرد بزرگی بود روحش شاد چه کسیو از دست دادیم 😭😭🥺

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
مافیلمشو دیدیم یک فیلم که میدونبم واقعیم نیس اما گریه کردیم ناراحت شدیم ترسیدیم  پس اون مستندو ...

اره بخدا خدا بدادشون برسه خدا نخواد برای کسی واقعا بده مردم اونجا چی به سرشون گذشته و چندتا از این بچه ها قربانی داعش شدن😭😭😭

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.