2777
2789
عنوان

شکست خوردم 😔😔

519 بازدید | 14 پست

دلم خیلی گرفته تاپیک قبلم گفتم 

بچه ها من پیام دادم قبلنا زود جواب میداد ولی الان اصلا ندید 😞😞 نکنه دیگه نمیخواد؟!! من فردا صبح میخوام حضوری برم

اومدم ازتون بخوام برام دعا کن کنید 😭😭

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم ک خدا کمکت کنه💜

پدری به پسرش می‌گه: این ساعتی هست که پدر بزرگم به من داده و بیش از ۲۰۰ سال عمر داره!قبل از اینکه بدمش به تو، برو جواهر فروشی و ببین چقدر بابت ساعت پرداخت می‌کنند!پسر میره و برمیگرده و به پدر میگه: گفتند این ساعت زیادی کهنه و قدیمیه و فقط ۱۵ میلیون بابت طلاش میتونند پرداخت کنندپدر دوباره یه پسرش میگه: ببر یک دست دوم فروشی ببین اونا چقدر میخرند!پسر برمیگرده و میگه : فقط ۱ میلیون بابت ساعت پول میدند چون خیلی کهنست!پدر از پسرش درخواست میکنه به موزه هم بره و ساعت رو به اون ها هم نشون بده!پسر به موزه میره و برمیگرده و میگه :کارشناس موزه عاشق این ساعت شده و موزه حاضر هست ۱۰ میلیارد بابت یه همچین ساعت قدیمی و باارزشی پرداخت کنه چون یک نمونه خیلی کمیاب از یک سازنده معروف به حساب میاد!اون موقع پدر به پسرش میگه:فقط میخواستم بهت نشون بدم ، فقط جای درست میتونه ارزش واقعی تورو بهت نشون بده.اگه تو جای اشتباه کسی بهت اهمیت نداد اصلا ناراحت نشو، چون ارزش تو کم نشده فقط جای درستی قرار نداری!کسانی که ارزش واقعی شمارو میدونند همیشه وجود دارند، بنابر این سعی کنید جایی قرار بگیرید که ارزش واقعی شمارو بدونند:)

پاشو با یه جعبه شیرینی برو اونجا....فوق فوقش میگن نمیخوایمت.....دیگه بالا تر از سیاهی که رنگی نیست

بگو دوست دارم برگردم،ولی درباره محل کار جدیدت چیزی نگو

بگو به اینجا عادت کردم،با اینکه اونجا فاصلش برام کمتره ولی ترجیح میدم اینجا بمونم

اگه امکانش هست من برگردم😬

انشاءالله هرچی خیره  اگه جایگزین کرده باشنم بهشون بگو هروقت نیاز داشتن بهت زنگ بزنن

اره عزیزم‌ باید همینکارو کنم

پاشو با یه جعبه شیرینی برو اونجا....فوق فوقش میگن نمیخوایمت.....دیگه بالا تر از سیاهی که رنگی نیست ...

آره عزیزم‌اتفاقا امروز به منشیش زنگ زدم گفت فردا صبح میان خانوم مدیر آموزشگاه بعد به خود اون خانم پیام دادم همیشه خیلی زود جواب پیام میداد ولی این سری جواب نداد گفته بودم فردا صبح ساعت فلان اگه امکانش هست حضوری ببینمتون که جواب نداده تا الان 😑 احتمال اینکه بگه نه هم خیلی زیاده چون خیلی مغرورن بهشون حتما برخورده من گفتم خاطر یه سری مشکلات این ترم نمیتونم بیام نگفتم تا همیشه که 😔

آره عزیزم‌اتفاقا امروز به منشیش زنگ زدم گفت فردا صبح میان خانوم مدیر آموزشگاه بعد به خود اون خانم پی ...

یه چیزی ازمن به یادگار داشته باش

وقتی یه موقعیت یا چیزی رو خیلی ناب بدونی و به زبون بیاری، همه تلاش میکنن کاری کنن که از دستش بدی

پس لطفا اگه رفتی ، آموزشگاه اونا رو خیلی ناب جلوه نده و آموزشگاه فعلی رو بد نشون نده

فقط بگو بنا به دلایل شخصی احساس میکنم اگه اینجا باشم بهتره...خواستم بپرسم امکانش هست برگردم؟

یه چیزی ازمن به یادگار داشته باش وقتی یه موقعیت یا چیزی رو خیلی ناب بدونی و به زبون بیاری، همه تلاش ...

ممنونم‌ گلم

بله اتفاقا همینطوره

خیلی عادی برخورد کنم بنظرم بهتره