2777
2789
عنوان

کمک لطفا 💔

183 بازدید | 12 پست

چند روز پیش تو حموم یهو حس کردم یه چیزی افتاد رو سرم 

طوری که از ترس دست گرفتم رو سرم ولی چیزی نبود 

از اون روز یه حال بدی دارم 

مدام سر درد های عجیب و سرگیجه یا مدام خوابم میاد 

گشنه نیستم ولی ضعف دارم بدنم حالت بیماری داره انگار

خوابم تنظیم بود قبلا ولی الان بزور از رخت خواب بیرون میام دست و دلم به هیچکاری نمیره حالت ضعف تهوع سرگیجه داره دیوونم میکنه

دیشبم تو خواب حس کردم کل پلکم رفت تو چشمم رفتم شستم میبینم چیزی نیست خودمم نبودم ولی تا صب درد کشیدم الان به شدت تار میبینم انگار چشمم تا به تا شده یکم رو به بالا 

انگار طلسم شدم 

دارو خوردم آیت الکرسی خوندم چهار قل خوندم صلوات فرستادم ولی انگار نه انگار 

توروخدا کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ کلی کار عقب افتاده دارم دیوونه میشم 

اصن ممکنه چشم بره بالاتر؟ 

چیکار کنم؟😭😭😭

احتمالا چیزی نیست حس می کنم داری به خودت تلقین می کنی یه آیت الکرسی بخون و دیگه فکر منفی به خودت راه ...

چند روزه این شکلی ام ولی اول گفتم شاید دارم سرما میخورم شاید باد رفته تو گوشم 

ولی از امروز که چشمام اینجوری شد ترسیدم 

حتماااا مرسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرز اب دجانه پی دی افش هست حرز بزرگش رو تو خونه واتاقاتون آویزون کن .

من تو خونمون گذاشتم ولی تو دستشویی گیرم آوردن 😁😁😂😂😂موهامو میکشیدن صداشونو میشنیدم میخندیدن میگفتن تو خونه دعا گذاشتی اینجا که نیست یعنی داشتم ایست قلبی میکردم بخدا اونجاهم آویز کردم تو پاگرد سرویس بهداشتیمون 

حرز اب دجانه پی دی افش هست حرز بزرگش رو تو خونه واتاقاتون آویزون کن . من تو خونمون گذاشتم ولی تو دس ...

وای خدای من 🥲🥲 من زیاد دیدم ولی حرف نزدن باهام وگرنه سکتهههه کردم 

یه پلاک ونیکاد گردنت بنداز 

این حرز رو ایکاش بدیم رو سنگ حک کنن انگشتر بندازیم دستمون 

وای خدای من 🥲🥲 من زیاد دیدم ولی حرف نزدن باهام وگرنه سکتهههه کردم  یه پلاک ونیکاد گردنت بندا ...

انداختم وان یکاد اصلا یه چیز عجیبیه بخدا هم میترسم هم هیجان رو دوست دارم ولی یه اتفاقایی میافته که هنگ میکنی اگه بگم 

انداختم وان یکاد اصلا یه چیز عجیبیه بخدا هم میترسم هم هیجان رو دوست دارم ولی یه اتفاقایی میافته که ه ...

وای این هیجان دیگه سمه😂😂 

خدایی نکرده بچه هاتو اذیت میکنه 

پسر فامیل سایمون تو خونه تنها بود طفلک ۶ سالش بود دیده بودش زبونش بند اومده بود سه ماه این بچه مریض و بی زبون افتاده بود

همون دیگه تنهاشون نمیزارم  دعا کن بفروشیم بریم از اینجا

انشالله انشالله 

امشب شب آرزوهاست زیاد دعا کن 

یه نذر میگم بکن خیلی گیراست خیلی جواب میده 

آیت الله نجومی کرمانشاه رو سرچ کن ببین میتونی یکیو پیدا کنی 

نذر کن خونه بخری به شفاعت این آیت الله بعد یه مقدار پول برسونی دست زنش طفلک خیلیییی دستشون تنگه با این نذر مردم زندگی میکنن باورت نمیشه همه اینجوری خونه و ماشین خریدن و گره هاشون مثل معجزه باز شده

رفیق بابام ماشینشو بردن آب شده بود زیر زمین، ۱۰۰ هزار تومن نذر آیت الله نجومی کرد این ماشین صحیح و سالم پیدا شد بدون خط و خش اصلا باورش نمیشد

یا نیت کن ثوابش به روحش برسه خودت برسون دست نیازمند