2777
2789
عنوان

اخلاق نامزدم

141 بازدید | 9 پست

خیلی از قهر بدش میاد 

اگ باش قهر باشم جلو مامانش بدترین تیکه هارو تیک میندازع میخنده بم ک حالگیری کنه میبینه ناراحت میشم عصبی میش😑

ولی باهم خوبیم اصلا نمیزاره خونشون دست به سیاه سفید بزنم واای سردت شد بیا بشین مامانم یا من کار میکنیم اینطوری

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

کلا تو جمع بروز میدع😐😐😐😐

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جلو مامانش تیگه میندازه؟😐 

توام آدمی یعنی حق نداری قهر کنی والا من با نامزدم روزی سه بار قهر میکنم اونم هیچی نمیگه بیچاره آخرشم میگه دستتو بزار تو دستم خاطر خواهات بترسن😂😂 بعد میخندم تموم میشه دیگه

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  
جلو مامانش تیگه میندازه؟😐  توام آدمی یعنی حق نداری قهر کنی والا من با نامزدم روزی سه بار قهر ...

اره وقتی از دستم ناراحت باشه ابنطوری میکنه

اره وقتی از دستم ناراحت باشه ابنطوری میکنه

این رفتارش خیلی بده ها !

بعدن ازدواج کنی مثلا مادرشوهرت چیزی بگه یا مثلا بچه کسی کثیف کاری کنه بعد تو قهر کنی اونم شروع کنه تیکه انداختن میدونی جلوشون چقدر کوچیک میشی؟؟ این مشکلو قبل ازدواج حل کن حتما

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  
این رفتارش خیلی بده ها !  بعدن ازدواج کنی مثلا مادرشوهرت چیزی بگه یا مثلا بچه کسی کثیف کاری کن ...

اره خیلی

مثلا با منم خوبه مدام به مامانش تیک میندازع  مثلا منو بالا ببره ولی منم خوشم نمیاد

کلا دلش صافه هرچی از ذهنش میگذره میگ نمیگ ب طرف برمیخوره یا چی