دیشب ازم رابطه خواست و من خواب بودم ولی براش انجام دادم و در حین رابطه فیلم پ و ر ن دید قایمکی ولی من فهمیدم و خیلی ناراحت شدم به روش نیوردم فرداش بهش گفتم تو این کارو کردی و گفت اره ازش ناراحت شدم اونم گفتم خودمم پشیمونمو دیگه حرفی نزدیم باهاش قهر بودم تا بعد ک از سر کار اومد گفت منو ببخش اصلا روم نمیشد امروز بیام خونه و ...منم گفتم دیگه تکرار نشه هنوز ک هنوزه تو فکره انگار خیلی پشیمونه از کارش ..رفتارش یجوری شده مثه همیشه نیس
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
مگه حین رابطه هر کدومتون ی اتاق بود که دزدکی نگاه کرد🤔
خخخخخ مجید چیز دراز
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴