2777
2789
عنوان

شوهرم

525 بازدید | 19 پست

دیشب ازم رابطه خواست و من خواب بودم ولی براش انجام دادم و در حین رابطه فیلم پ و ر ن دید قایمکی ولی من فهمیدم و خیلی ناراحت شدم به روش نیوردم فرداش بهش گفتم تو این کارو کردی و گفت اره ازش ناراحت شدم اونم گفتم خودمم پشیمونمو دیگه حرفی نزدیم باهاش قهر بودم تا بعد ک از سر کار اومد گفت منو ببخش اصلا روم نمیشد امروز بیام خونه و ...منم گفتم دیگه تکرار نشه هنوز ک هنوزه تو فکره انگار خیلی پشیمونه از کارش ..رفتارش یجوری شده مثه همیشه نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که پشیمون شده خوبه امیدوارم دیگه تکرار نکنه

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

خب ب روش بخند ببینه بخشیدیش

ظهور‌در‌جُمجمه‌هاست؛نه‌در‌جمعه‌ها:)! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ "وِی‌از‌بی‌سوادی‌مردم‌رنج‌میبرد" #کتاب‌بخوانیم! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌    ✈️🇮🇷🇺🇸

دیگه در حین رابطه فیلم دیدن والا ظلمه.

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
خب ببینه مگه چیه ما با هم میبینیم🤦🏻‍♀️

توروخداااااا

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

اولا اینکه حس میکنم تقصیر شماست

وقتی شما خواب هستین و بیخیال قطعا همسرتون شور و نشاط عکسالعمل کافی میخواد دیگه واسه اونه رو آورده به فیلم

دومت خیانت که همیشه فیزیکی نیست و احتمالا هم همسرتون به این موضوع پس برده