2777
2789
عنوان

زندگی باهم

82 بازدید | 7 پست

ی تاپیک دیدم از دست زندگی با مادر شوهر می‌نالید واقعا انقد بدع🤔 مثلا بگن بیا طبقع بالای خونه ما زندگی کنین بنظرتون مشکل میشه بعدا🤔 میشه از تجربیاتون بگین برام الان سوال شدع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دوری و دوستی 

من طبقه بالا بودم مادرشوهر فضول هر روز صبح زود میامد بالا

تازه وقتی میرفت بیرون صبح زود نون بخره زنگ طبقه بالا میزد دلش نمیامد پسر کوچیکش را تو طبقه پایین بیدار کنه منو بیدار میکرد درو براش باز کنم

کلا مشکل سازه نکن این کارو 

آره دوری و دوستی  من طبقه بالا بودم مادرشوهر فضول هر روز صبح زود میامد بالا تازه وقتی میرفت ب ...

منن اگه برم باهاشون زندگی کنم تک پسره بهش گفتم ک نمیام اونم گف ک هر چی تو بخوای ولی فکر کردم ک بهتر از اینکه ک اول زندگی بریم اجاره نشینی و اینا

منن اگه برم باهاشون زندگی کنم تک پسره بهش گفتم ک نمیام اونم گف ک هر چی تو بخوای ولی فکر کردم ک بهتر ...

خودت میدونی

گفتی تجربتون را بگید

منم تجربه م را گفتم هیچ کس مثل من صبور نیست تازه مهربونم آدم ساده ای هستم ولی مادر شوهر در هر صورت مادر شوهره

نیش کلام داره و باید صبور باشی دیگه