بچه ها با ی گوشی دیگه وارد شدم گوشی جدیدمو قبلا ریست کردم کل اطلاعاتم تو نی نی سایت پاک شد بعد ثبت نام میزنم میگه این شماره قبلا وارد شده ورود میزنم میگه شماره یا رمز رو اشتباه زدی با اینکه همچی رو درست میزنم با فایرفاکسم رفتم نشد
بزن شماره قبلیتو اگ داخل گوشیت هست بعد بزن فراموش رمز عبور برات پیام میشه
شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔