2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

96 بازدید | 7 پست

سلام  

من درمورد انتخاب رشته میخواستم نظرتون رو بپرسم من بین رشته های تجربی و طراحی دوخت و حسابداری و کامپیوتر موندم علومم خوبه یعنی۱۹و۲۰

به پرستاری خیلی علاقه دارم   لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تجربی باید خیلی بخونی برای طراحی و دوخت باید زرنگ باشی و بتونی از پسش بر بیای یعنی دست و پات رو گم نکنی برای حسابداری هم باید دقیق باشی و ریاضیت عالی باشه پرستاری هم باید بتونی ۸ساعت در روز رو کار کنی و از پا در نیوفتی و دل و جرعت داشته باشی

برای تجربی باید خیلی بخونی برای طراحی و دوخت باید زرنگ باشی و بتونی از پسش بر بیای یعنی دست و پات رو ...

پرستاری رو میتونم چون خیلی علاقه دارم ولی برای کنکورش استرس دارم.

ممنون از راهنماییتون

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

من اگر برمیگشتم عقب به احتمال خیلی زیاد میرفتم فنی 

من بین رشته هایی ک شما گفتی الویت اینجوری قرار میدادم

حسابداری

کامپیوتر

طراحی دوخت 

و صد البته به مدرسه بسنده نمی‌کردم و کار با چند تا نرم افزار مهم و کاربردی رشته رو یاد میگرفتم

من اگر برمیگشتم عقب به احتمال خیلی زیاد میرفتم فنی  من بین رشته هایی ک شما گفتی الویت اینجوری ...

ببخشید شما خودتون چه رشته ای رفتید؟

@نی‌نی‌یارپنج