2777
2789
عنوان

این شما و این هنرنمایی دیشب من+عکس😄😄😄😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 2840 بازدید | 33 پست
دستور کامل پیتزا پیلیز
یا عباس بن علی! یا کاشف الکرب عن وجه الحسین..... اکشف کربی بحق اخیک الحسین ای کسی که غم و اندوه را از چهره حسین(ع) زدودی....... غم و اندوه من را نیز برطرف فرما

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خمیر: آرد 3 پیمانه خمیر مایه 15 گرم آب 1 پیمانه روغن نصفه پیمانه(من روغن کنجد استفاده میکنم) شکر و نمک و پودر سیر هم ادویه هاش البته آب یک و نیم پیمانه لازم داره من نصفه پیمانه اش رو با خمیر مایه و شکر مخلوط میکنم و میذارم 10 مین استراحت کنن بعد به موادم میزنم

.Pain🔥you made me a believer

ببخشید که سوال میکنم اون مواد زرد که ریختی روش چی هست سسه؟
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....
آهان مرسی گلم که جواب دادی احساس کردم جالب شده با اون دستت هم درد نکنه دلم خواست خیلی وقته درست نمیکنم امسال عید برا بچه ها باید درست کنم
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....
خمیرم رو مخلوط و بعد از استراحت یک ساعته توی ظرفام پهن کردم و.گذاشتم 5 مین داخل فر نیم پز شد مرغ رو نیم پز کردم و ریش کردم سوسیس و.کالباس رو رنده،روی خمیر نیم پز شدم کچاب زدم و پنیر رنده ریختم بعد سینه مرغ ریش ریشمو روش پخش کردم و باز پنیر ریختم بعد سوسیس و کالباس و ذرت رو ریختم و باز پنیر بعد قارچ و دست آخرم پنیرای ورقه که معرف حضورتون هستند😊 35 مین هم داخل فر بودند

.Pain🔥you made me a believer