2777
2789
عنوان

چرا یه سریا درس خوندن میگن نخوندیم؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3101 بازدید | 40 پست
اخه تو ک از من توقع داشتی بهت برسونم چرا خودت نمیرسونی حالا؟؟دوتا تو بگو دوتا من بگم نمره مون بیشتر ...

چون بادیدن سوالا جواب یادشون میاد طمع برشون میدارع میخوان خودشون جلوتر باشن از بقیه😑😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوست نداشتم تقلب برسونم به یسریا فقط به دوتا رفیقام میرسوندم واسه همین وقتی میگفتت خوندی میگفتم زیاد نه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

وای یاد دوستم افتادم😂من خودم میخوندم به دوستم میرسوندم ولی به اونایی که بدم میومد نمیرسوندم.🙂

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

آدم های حسودی هستن که دوست ندارن یک نفر بدون زحمت به جایی برسه ...عزیزم شما خودت درس بخون منت از هیچ ...

ب قران خونده بودم .چندد روز من این درسو خوندم هیییچی یادم نبود سره امتحان.بعد ازمون استخدامی نیست ک .یه امتحان دانشگاهیه بیوفتی نهایت ترم بعد برمیداری یا ترم اخرت باشه حالا ترم بعد یه درس داری فقط .ب جایی رسیدن نیست .نمیدونم چرا اینجوری میکنن

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

یاد خودم افتادم

مدرسه که میرفتم 

مثلا امتحان پیام که داشتیم من صبح توی مدرسه میخوندم و بعضی وقتا که درسش سخت بود توی سرویسم میخوندم

بعد دوستام میگفتن خوندی میگفتم الان دارم میخونم 

بعد که نمرم از خودشونم بیشتر میشد میگفتن دروغ میگفتی که صبح خوندی 

با این که راست میگفتم😐

شاید دوستاتم مثل منن

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

خیلیا اره عمدا اینطوری میگن یا نمیدونم بحث چیه

ولی من واقعا دانش اموز بودنی نمیخوندم یا خیلی خیلی کم ولی تو ورقه ی چیزایی ک قبلا تو جلسات قبل خونده بودم مینوشتم .

یا حتی وقتایی ک درس هم میخوندم بچه های دیگ میگفتن نخوندیم نزاریم معلم لمتحان بگیره با اینکه خونده بودم بازم از همه اول من ب معلم میگفتم امتحان نگیره دیگ😆😆😆😆بعضیاهم فاز مخالف ک من خوندم امتحان میدم .

یا مثلا دانشگاه میگفتن چن دور خوندی میگفتم من یه دور نخوندم دو فصلمم مونده اونا میگفتن مثلا من دو دور خوندم 😶بلدش من زیاد میگرفتم میگفتن چجور میخونی 

اینم هست بچه ها فرق میکنه یکی یه دورو تو یه ساعت تموم میکنه مث روخوانی میخونه یکی نصف کتابو تو ۸ ساعت ولی خوب میخونه . اینا همش میتونه دلیل باشه 

یا مثلا دانشگاه میگفتن چن دور خوندی میگفتم من یه دور نخوندم دو فصلمم مونده اونا میگفتن مثلا من دو دو ...

خوندم با بلد نیستم فرق میکنه .

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
2790
2778
2791
2779
2792