2777
2789
عنوان

چرا یه سریا درس خوندن میگن نخوندیم؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3101 بازدید | 40 پست

من همیشه مبگم نخوندم که اگه بلد نبودم ضایع نشم 😂 ولی اگه بنویسم قطعا میرسونم

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
میترسن چشم بخورن

دقیقا

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم های حسودی هستن که دوست ندارن یک نفر بدون زحمت به جایی برسه ...عزیزم شما خودت درس بخون منت از هیچ احد االناسی نکش درضمن فکر نکن اونها در آینده چه مقام شامخی دنبالشونه ..نه یکی از دوستای صمیمی من همیشه می‌گفت نخوندم درصورتیکه فیزیکشو شد20زبان خارجه 20ریاضی 19. حالا من همشو زیره پنج گرفته بودم بهش گفتم توکه نخونده بودی یک پوزخندی بمن زد ....اعتماد بنفس تو اصلا از دست نده من الان مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و دوستم دیپلمش ناقص بایکنفر ازدواج کرد اعتیاد داره وحسرت منو زندگیه منو میخوره من یه مدت شاغل بودم خونه وماشین خریدم الآنم شوهرم نظامیه وسرهنگه ..من ادم بد ذاتی نیستم ولی اینو بدون همیشه ذاتت خوب باشه خداهم هواتو داره بدجنس نباید باشی

واه تاحالا اینجوری ندیدم 

دیدم کسایی که میخونن میگن هیچی نخوندم از جمله خودم🥴😂اما این ریختی ندیدم 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من میخوندم ولی وقتی ازم میپرسیدن میگفتم‌نمیخوندم چون اگه میگفتم خوندم دست بردار نبودن که تو امتحان تقلب برسون

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

خدایی چرا؟ تو دوران دبیرستان برا منم سئوال بود طرف میگفت هیچی نخوندم بعد امتحانش نمره کامل می‌گرفت بعد ما هم ساده میگفتیم ما ک خوندیم بیا تا براتوتوضیح بدیم یا اگه نزدیک بودیم بهت برسونیم

منم زمانی که دبیرستان بودم از این همکلاسی ها داشتم !!خیلی میخوندن بعد میگفتن هیچی بلد نیستیم وای چه ...

ببین اخه دبیرستان اوکی هم سنن .ولی دانشگاههه همه گنده همه هم همو درک میکنن میدونن هرکسی چقدر دغدغه داره چجوری داره شهریه دانشگاهو جور میکنه میده چجوری با کلی دغدغه درس میخونه .خدایی رفتارایی ک امروز از بچه ها دیدم خیلی بچگونه بود

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

اخه دقیقا همون یباری که میگی خوندم گند میزنی امتحان رو پیش همه ضایع میشی اما اگه بگه نخوندم نمره بد بگیره که میگه دیدی نخونده بودم نمره خوب هم بگیره ..

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
من یکی از دوستامم بود میومد سره کلاس کتابو میکوبید رو میز ک وااااای هیچیییی نمیفهممم هیچی بلد نیستم ...

فقط ادا درمیارن گول رفتارشون رو نخور منم به این رفتار هاشون نگاه میکردم که انقدر به درس بی اهمیت شدم پیش خودم میگفتم خب اینا که نمیخونن بزار منم نخونم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
ببین اخه دبیرستان اوکی هم سنن .ولی دانشگاههه همه گنده همه هم همو درک میکنن میدونن هرکسی چقدر دغدغه د ...

اها دانشگاهی هستی؟

من میخوندم ولی وقتی ازم میپرسیدن میگفتم‌نمیخوندم چون اگه میگفتم خوندم دست بردار نبودن که تو امتحان ت ...

خب ببین اگه بگن نه نمیتونم برسونم ادم ناراحت نمیشه .ولی اینکه از تو توقع دارن برسونی ولی خودشون وقتی امتحان شروع شد اصلا نمیذارن حتی برگه شونو ببینی و اصلا هیچی بهت نمیگن بده

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
اها دانشگاهی هستی؟

اره عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792