2777
2789
عنوان

شوهری که به فکر اینده و پیشرفت نیست

1051 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عزیز

شوهرم اصلا به فکر اینده و پس انداز و پیشرفت نیست بااینکه هر دو کارمندیم و شغل دوم هم داره اما هیچ. پس اندازی نداره، همون پرایدی که ۶ساله خریدیم همونو سوار میشیم، مستاجریم تو خونه ی کوچیک و هر سال بهش میگم خونه رو عوض کنیم اما اصلا به حرفم گوش نمیده... 

درامدش رو هم مخفی میکنه از من و به من هم پول اضافی نمیده که لاقل من از حقوق اون پس انداز کنم... 

سوالم اینه:چیکار کنم  حقوقش رو بده دست من و یا اگه هم نده خودش به فکر پس اندازی چیزی باشه؟ 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردایی که عقل معاش ندارن رو تا حالا ندیدم درست بشن.و بیچاره زن و بچشون که تو این وضعیت اقتصادی به فلاکت کشیده میشن.مثال حرفامو هم با جفت چشمام دیدم...

بنظرم قبل ازدواج باید باهاش صحبتشو میکردی...فک نکنم تغییر کنه...

صادق هدایتمن هیچ وقت در کِیف های دیگران شریک نبوده‌ام، همیشه یک احساس سخت جلوی مرا گرفته. درد زندگی، اِشکال زندگی است. اما از همه این اشکالات مهم تر جُوال رفتن با آدم هاست. یک وقت بود داخل آنها شدم، خواستم تقلید سایرین را در بیاورم، دیدم خودم را مسخره کرده‌ام. هر چیز را که لذت تصور می‌کنند همه را امتحان کردم، دیدم کیف های دیگران به درد من نمیخورد. حس می‌کردم همیشه و در هر جا خارجی هستم. هیچ رابطه‌ای با سایر مردم نداشتم. من نمی‌توانستم خودم را به فراخور زندگی سایرین در بیاورم. همیشه با خودم می‌گفتم: روزی از جامعه فرار خواهم کرد و در یک دهکده یا جای دور منزوی خواهم شد. من نمی‌خواستم خودم را محکوم افکار کسی بکنم یا مقلد کسی بشوم‌.

شوهر منم دقیقا همینه،انداختمش تو وام اینجوری دیگه میدونم اگرپس انداز نداریم دارم قسط میدم...خونه با وام خریدیم ماشینمونو با وام عوض کردم،وام گرفتیم طلا خریدیم رو همشون سود کردیم خداروشکر....ازش تقاضا کن و بندازش تو قسط،بگو ۱۰۰ وام بگیر ماشین بهتر بخریم،۱۰۰ وام بگیر بریم خونه ی بهتر....تا زن نخواد مرد تکون نمیده به خودش

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
شوهر منم دقیقا همینه،انداختمش تو وام اینجوری دیگه میدونم اگرپس انداز نداریم دارم قسط میدم...خونه با ...

عزیزم

منم تابستون وام گرفتیم تا ماشینو عوض کنیم اما اصلا انگیزه نشون نداد و دنبال ماشین نرفت اخرش دیدم پول کم کم خرج میشه پول وامو طلا گرفتم