2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک...

76 بازدید | 11 پست

خانما توروخدا اگه تجربه ای دارید دریغ نکنید نوزادم تازه رفته تو 1سال  از صبح که بلند شده حالت تهوع داره از ته دل میخواد بیاره بالا ولی نمیاره وقتی اوق میزنه از ته دل طوری که صدا داره صداش تقریبا مثل عاروق زدن هست خانما چیکار کنم توروخدا بگید... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تب نداره فقط حالت تهوع داره يا معدش بهم ريخته از چيزى كه خورده بهش نساخته .. كه اگر اينطور باشه يه چند ساعت چيز سنگين نده بخوره . شير خودتو فقط بده بخوره كه دواى هر دردى هست.

اگر نه ! مى تونه ويروسى باشه كه معمولا همراه با تب مى شه كه اگر ادامه دار باشه بايد ببريد دكتر ببينه

يه ٥-٦ ساعت فقط شير خودتو بده هيچى نده تا حالش بهتر شه

صب حالت تهوع داشت براش غذا درست کردم دادم خوب بود دیگ حالت تهوع نداشت تا الان   تا الانم هیچ غذا ندادم بخوره فقط شیر خودم بوده