2777
2789
 اره رو تخت حساسم تخت بالا گفتن بهتره کسی کاری نداره اونجا رو بردارم و از حموم میترسم خدا کنه ت ...

تو حموم که نمیخای بشینی یه دوش بگیر فقط 

دستشویی هم اول یه آب بریز بعد استفاده کن خدایی نکرده عفونت نگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره رو تخت حساسم تخت بالا گفتن بهتره کسی کاری نداره اونجا رو بردارم و از حموم میترسم خدا کنه ت ...

اونجا که بری فقط میگی یه حمومو آب داغ باشه ،فقط برم حموم دیگه کاری به تمیزیش نداری😅

در مورد تختم من خودم تخت بالا رو برداشتم ،هم ویوش بهتره😅 همم اینکه هی بچه ها راه به راه نمیان روش بشینن چون بالاس

بلاخره بعضی اوقات نیازه که اونجا بری حموم مگه از خوابگاه تا خونتون چقد راهه؟

دوساعت ما شهرستانیم اونجایی قبول شدم استانه البته دختر خاله مامانم اونجا دانشجویی شاید اجازه بده خونه اون حموم کنم شایدم نه

بنظرم خیلی سخت نگیر من خودم خوابگاهی ام حقیقتن خیلی بهم خوش میگذره

ولی همه چیو ساده بگیر

اگه خیلییی روی سروصدا حساسی و خوابت سبکه به ناظمه ها بگو شاید توی اتاقی فرستادنت که بچه هاش به مدل خودت بیشتر بخورن

ولی درکل از نظر بیماری و اینا خیلی نگران نباش اکثر بچه ها توی این موارد تمیزن فقط قبل حمام و دستشویی بشور اونجا رو اگه حساسی

کدوم شهری ؟ منم باید چند روز دیگه برم خوابگاه هیچ اطلاعاتی هم ندارم کدوم خوابگاه خوبه کدوم بد 😭

خوابگاه کرمان منم نرفتم تاحالا میترسم و از الانم دلتنگم