2777
2789
عنوان

مشاور تجربی

107 بازدید | 12 پست

سلام دوستان   

من  دانشجوی پزشکی هستم و تصمیم گرفتم به دوستانی که تجربی میخونن ( دهم و یازدهم و دوازدهم ) کمک کنم 💚ترجیحا دهم و یازدهم باشید خیلیییی بیشتر میتونم کمکتون کنم🫂

اگر که کسی هست که به مشاوره نیاز داره میتونم بهش مشاوره بدم با قیمت مناسب 🤩

طرح های مختلفی برای مشاوره داریم ( انگیزشی ، تک جلسه ای ، برنامه ریزی و...) 💪

اگر مایل بودید برای اطلاعات بیشتر زیر این تاپیک پست بزارید و سوالتون رو بپرسید🌹❤️

سلام شما سال اول قبول شدین ؟ساعت مطالعتون چطور بود؟

بله سال اول قبول شدم 

و اینکه ساعت مطالعه ام دهم : ۴_۳

یازدهم : ۷_۵ 

دوازدهم : ۱۱_۷

البته یه نکته من خیلی سعی کردم ساعت مطالعه آن رو مثل بقیه که میگن ۱۳ الی ۱۵ ساعت خوندم بیارم ولی فقط چند روز اینجوری کردم چون دیدم بازدهیم میاد پایین روز بعدش علاوه بر اون این موضوع که گاهی نمیرسیدم به اون ساعت ناراحت و دپرس میکرد منو ...خواستم بگم ساعت مطالعه مربوط به خودشو آدم باید داشته باشه تا بتونه کیفیت بالا رو با کمیت بالا به بهترین شکل همراه کنه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میگن اونایی که معدلشون خوبه رو قلم چی رایگان ثبت نام میکنه .میخواستم بدونم از کجا باید از معدل ما باخبر شن؟خودمون باید بگیم؟

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

میگن اونایی که معدلشون خوبه رو قلم چی رایگان ثبت نام میکنه .میخواستم بدونم از کجا باید از معدل ما با ...

اگر منظورتون بورسیه کانون هست فکر کنم باید توسط کادر مدرسه معرفی بشید البته توی سایتش هم میشه ثبت نام کنید برای بورسیه و بعد بررسی کنن

افرین  خیلی خوبه موفق باشی  اگه کسی مشاوره رزرو کنه چ خدماتی میدین بهش؟

طرح های مختلفی داریم :

🌺مشاوره تک جلسه ای : تماس تلفنی ۴۵ دقیقه ای یا ویس و پاسخگویی به سوالات راجب نحوه برنامه ریزی ، منابع ، نحوه درس خواندن و انگیزه

🌺برنامه ریزی: همراه با پیگیری روزانه ، تماس دو هفته ای و انگیزه دهی

🌺تماس هفتگی : پاسخ به سوالات مشاوره ای شما و انگیزه دهی

⭐پایه دوازدهم

مشاوره تک جلسه ای : تماس تلفنی ۴۵ دقیقه ای یا ویس و پاسخگویی به سوالات راجب نحوه برنامه ریزی ، منابع ، نحوه درس خواندن و انگیزه

۷۰۰۰۰ تومان

برنامه ریزی: همراه با پیگیری روزانه ، تماس دو هفته ای و انگیزه

ماهانه ۳۰۰۰۰۰تومان

تماس هفتگی : پاسخ به سوالات مشاوره ای شما و انگیزه دهی

ماهانه ۱۴۰۰۰۰تومان