2777
2789
عنوان

ارتودنسی

221 بازدید | 4 پست

سلام، میشه یه متخصص خوب ارتودنسی در مشهد بهم معرفی کنین. من تحقیق کردم و دکتر هروی، باصفا و سبزواری رو دیدم که راضی بودن در سایت ها

لطفا کمکم کنین تو انتخاب یه متخصص خوب

و اینکه کسی اخیرا ارتودنسی انجام داده که از قیمتها بهم بگه؟

من ۱۳سالگی اردتونسی کردم مشهد خانم دکتر فرزانگان...خوب بودن راضی بودم منک

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
من ۱۳سالگی اردتونسی کردم مشهد خانم دکتر فرزانگان...خوب بودن راضی بودم منک

مرسی عزیزم، خودشون مطب دارن؟ الان سرچ کردم اسمشون تو کلینیک جهاد دانشگاهی هم اومد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم، خودشون مطب دارن؟ الان سرچ کردم اسمشون تو کلینیک جهاد دانشگاهی هم اومد.

نمیدونم والا من میرفتم تو دانشکده دندون پزشکی اونجا بودن اونموقع...

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز