minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3122 عنوان پوست صورت 142 بازدید | 16 پست خانوما تازگیا پوستم تیره شده چیکارکنم روشن بشه روتین پوستی میخوام پوستم چربه و جوشم دارم میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️ 1401/11/05 | 18:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومی137980 عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 6569 اب سیب زمینی تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم
asheghetamnn عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 1581 صابون زردچوبه معجزه ست هم واسه جوش هم لک و یه روشن کننده ی عالیه چ آرزوهایی ک آرزو شد...!
كافه عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 12712 يه شب در ميون ژانولومايه شب درميون سيلورالروزا سرم ويتامين سي پريمشستشوي صورت سينره مخصوص پوستاي چرب عجب صبري خدا دارد
diba_3178 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 16833 پوست رو نمیشه روشن کرد.اما تیره میشعمن خودم پوستم سفیده..کار خاصی براش نکردم.ارثی محیطیهزنگ پوست دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3122 صابون زردچوبه معجزه ست هم واسه جوش هم لک و یه روشن کننده ی عالیه واقعا بیرون زیاد میبینم میرم میخرم خداکنه پوستمو روشن کنه میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3122 يه شب در ميون ژانولوما يه شب درميون سيلورال روزا سرم ويتامين سي پريم شستشوي صورت سينره مخصوص پوست ... ممنونم ازت سرم ویتامین سی رو شنیدم ک میگن خوبه میرم میخرم میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
asheghetamnn عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 1581 واقعا بیرون زیاد میبینم میرم میخرم خداکنه پوستمو روشن کنه میکنه عزیزم مطمئن باش من خودم استفاده کردم البته واسه من اصل اصل بود از عطاری گرفتم چ آرزوهایی ک آرزو شد...!
دختر_شبگرد عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 4409 ممنونم ازت سرم ویتامین سی رو شنیدم ک میگن خوبه میرم میخرم پوستت جوش داره نزن بدتر میشه
رزقرمزرنگ عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 11864 به من دکتر کرم روشن کننده مدلین داده شب ها قبل خواب باید زد خوب بود من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3122 پوست رو نمیشه روشن کرد. اما تیره میشع من خودم پوستم سفیده..کار خاصی براش نکردم.ارثی محیطیهزنگ پوس ... ن روشن روشن ک قبلا پوستم روشن بود ی مدتیه تیره شده از وقتی ک لیزر کردم حالا جای خوب میرفتم فقط 300 صورت رو میگرفت از وقتی ک رفتم تیره شده الان خواهرشوهر من خداییش پوستش عالیه هیچ کاری هم نمیکنه اره ارثیه اما ماها یکمم رعایت نکنیم بدتر میشع🥺 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3122 پوستت جوش داره نزن بدتر میشه جوش اونطوری ندارم خیلللی کم یکی دوتا ریز میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3122 لیزر موی زائد صورت رفتی عزیزم؟ نتیجه داد؟ والا رفتم دکتر بود سه جلسه رفتم چی بگم والا بخدا جلسه ای 300فقط صورت میگرفت دوستام جای میرفتن کل بدن 450 انقد خوب بود ک نگو منم میخوام برم اونجا قبل از اینکه جایی برید از چندنفر بپرسید راجب دستگاهش میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3122 به من دکتر کرم روشن کننده مدلین داده شب ها قبل خواب باید زد خوب بود نتیجع داده؟ میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️