2777
2789
عنوان

پوست صورت

142 بازدید | 16 پست

خانوما تازگیا پوستم تیره شده چیکارکنم روشن بشه 

روتین پوستی میخوام پوستم چربه و جوشم دارم 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صابون زردچوبه معجزه ست هم واسه جوش هم لک و یه روشن کننده ی عالیه

واقعا بیرون زیاد میبینم میرم میخرم خداکنه پوستمو روشن کنه

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
يه شب در ميون ژانولوما يه شب درميون سيلورال روزا سرم ويتامين سي پريم شستشوي صورت سينره مخصوص پوست ...

ممنونم ازت سرم ویتامین سی رو شنیدم ک میگن خوبه میرم میخرم 

پوست رو نمیشه روشن کرد. اما تیره میشع من خودم پوستم سفیده..کار خاصی براش نکردم.ارثی محیطیه‌زنگ پوس ...

ن روشن روشن ک قبلا پوستم روشن بود ی مدتیه تیره شده از وقتی ک لیزر کردم حالا جای خوب میرفتم فقط 300 صورت رو میگرفت از وقتی ک رفتم تیره شده 

الان خواهرشوهر من خداییش پوستش عالیه هیچ کاری هم نمیکنه اره ارثیه اما ماها یکمم رعایت نکنیم بدتر میشع🥺

پوستت جوش داره نزن بدتر میشه

جوش اونطوری ندارم خیلللی کم یکی دوتا ریز

لیزر موی زائد صورت رفتی عزیزم؟ نتیجه داد؟

والا رفتم دکتر بود سه جلسه رفتم چی بگم والا بخدا جلسه ای 300فقط صورت میگرفت دوستام جای میرفتن کل بدن 450 انقد خوب بود ک نگو 

منم میخوام برم اونجا قبل از اینکه جایی برید از چندنفر بپرسید راجب دستگاهش

به من دکتر کرم روشن کننده مدلین داده شب ها قبل خواب باید زد خوب بود 

نتیجع داده؟