2789
عنوان

بیاید درد و دل 😭

95 بازدید | 14 پست

با مامانم دعوا کردم من مدلم اینطوریه که حرفی ک بهم میزنن اگ ناراحت کننده باشه بخوام جواب بدم سریع بغض میکنم و گریم میگیره بخاطر همین اکثر مواقع ساکت میشم و چیزی نمیگم ینی نمیتونم که بگم اما امروز دیگ جلو خودمو نگرفتم شروع کردم گریه کردن و حرف زدن افتادم هق هق دگ غرورم شکست😓 هیچ وقت خانوادم درکم نکردن ۵ ساله مریضم ولی اصلا براش مهم نیس ولی با این حال بازم تو کارای خونه کمک میکنم ولی همیشه یچیزی تو استینش داره برای غر زدن به منه بدبخت (: تازه حتی امروزم ک گریه کردم میگف ساکت باش صدات میره خونه همسایه ابرومو بردی🙂 بهش گفتم برم سرکار میرم یجای دیگه اونموقه حق ندارین اجازه ندین گف برو زودتر مگ من چیکار کردم اخه نه شبیه هم سن و سالامم نه تفریحی دارم از بچگی هیچ وقت هیچی نخاستم ازشون دو ماه دانشجو بودم کارتم صفر بود حتی نگفتم برام پول بریزید افسردم میشینم سرم تو کارای خودمه راستش من کارم که پیدا کنم حقوقم بین ۶ تا ۸ تومنه فوقش میخاام مستقل بشم بنظرتون بعد چنوقت پول جم کردن میشه رف یه خونه دیگه حتی اگ خیلی کوچیکم باشه مهم نیس فقط میخام از دست رفتارای منزجر کننده خانوادم راحت شم میدونم خیلی سخته مستقل شدن ولی واقعا دیگه نمیتونم هم این همه درد بکشم هم رفتار و حرف بقیه ازارم بده😓

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

اگه شهر دیگه کار کنی خوابگاه های خودگردان اتاق میدن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگذره🥲 ولی همیشه سعی کن از حقت دفاع کنی بدون بی احترامی

نمیدونم چرا اینجوریم همیشه سریع گریم میگیره بغض میکنم اصلا دست خودم نیس بخاطر همین نمیتونم بحرفم☹ خیلی از این ویژگیم متنفرم باعث میشه احساس ضعیف بودن داشته باشم 

اگه شهر دیگه کار کنی خوابگاه های خودگردان اتاق میدن

جالب اینجاس ک نمیزارن برم ک بابام ک عمرا بزاره وگرنه من از خدام بود تنها باشم بهتر از اینه که حرف بشنوم😑

نمیدونم چرا اینجوریم همیشه سریع گریم میگیره بغض میکنم اصلا دست خودم نیس بخاطر همین نمیتونم بحرفم☹ خی ...

من خودمم اینطوری ام 

بنظرم دلمون کوچولوعه همون لحظه احساساتمون رو ناخواسته بروز میدیم ربطی ب ضعیف بودن نداره

مستقل شدن بهترین راه چاره هست اگه واقعا بخوای میشه

اره واقعا ولی یسری چیزا هم هست ک باعث ترسم میشه اما بقول شاعر هرکه طاووس خواهد ..‌ 

من خودمم اینطوری ام  بنظرم دلمون کوچولوعه همون لحظه احساساتمون رو ناخواسته بروز میدیم ربطی ب ض ...

اره منم خیلی زودرنجم اما همیشه احساساتمو پنهون کردم یا مثلا اگ حرفی شنیدم خودمو نگه داشتم رفتم یگوشه تو تنهایی و خلوت گریه کردم که کسی گریمو نبینه این دفه اولین بار بود دگ مث اتشفشان فوران کردم🤦🏻‍♀️😂

جالب اینجاس ک نمیزارن برم ک بابام ک عمرا بزاره وگرنه من از خدام بود تنها باشم بهتر از اینه که حرف بش ...

چی بگم

واسه درس هم نمیذارن؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

درسم تموم شده الان منتظر طرحمم تو صفم ولی طول میکشه تا نوبتم شه 

خب پس امیدی هست

إنشاءالله زودتر درست شه همه چی گلم🌺🌺