سلام یه استکان پفیلا نصف کره ۵۰ گرمی بریز یا ۴ قاشق غذا خوری روغن ...دیگتم سعی کن روی باشه ....عالی می،شه
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
مرسی عزیزم بعدکه ذرتا روریختم سرقابلمه رو ببندم کاردیگه نمیخوادبکنم
خواهش میکنم گلم،قابلمه رو چند بار تکون بده که همه ذرت ها به روغن آغشته بشن بعدم در حین اینکه داره درست میشه قابلمه رو دو سه بار بالا پایین کن که یه طرف ذرت هات نسوزه و همگی درست بشن
من میزارم روغن روان بشه بعد ذرت میریزم خوب همش میزنم ،هرچ روغنش بیشتر باشه خوشمزه تر میشه،بعدم شعله متوسط رو به زیاد باشه،همینکه یکی دوتا شکفت ،سریع در قابلمه رو میزارم ،البته بهتره یه پارچه بهش بپیچی که عرق درب قابلمه نریزه رو پفیلاها،و بعد از شکفتن همه ،نمک میپاشم روشون،میتونی ازین ادویه های نودل بریزی یا آخرش یکم کره بش بزنی یا پودر گوجه بزنی
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))