2777
2789

من عذس درشتو یکم میپزم درحدی ک نرم بشه مامل پخته نشه بعد ک برنجو ابکش کردم (یا دم گذاشتم ابش کشیده شد ) با پلو مخلوط مبکنمم بعد روغن میدم  

کنارش پیاز داغ فراوان و گوشت چرخی  وکلی کشمش سرخ شده با زعفران

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاز داغ فراوان درست میکنی بعد توش گوشت چرخ کرده تفت میدی ادویه نمک و فلفل و زعفران میزنی(زعفرانو دم بده ک تا اخرین مرحله کارش داریم)بعد عدست ک پخته س رو با موادات ی تفت ریز میدیو خاموش میکنی

ی چوب دارچین ی هل ی میخک با چندتا گل محمدی رو میسابی وقتی لایه لایه داری موادتو میریزی این ادویه رو هم بریز+زعفرون..بعدم بذار دم بیاد

من اینجور میپزم عطرش کل خونه رو برمیداره

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

ازونا نمیدونم ولی وقتی داری از ابکش میریزی تو قابلمه پودر هل پودر دارچین و زعفرون دم کرده قاشق قاشق لابلا بریز.خیلی خوشمزه میشه. پیاز داغ فراااااوووون، کشمش اکه دوس داشتید.

پیاز داغ فراوان درست میکنی بعد توش گوشت چرخ کرده تفت میدی ادویه نمک و فلفل و زعفران میزنی(زعفرانو دم ...

یادم رفت پودر شده ی زیره و گشنیز هم اون لا ب لا بریز معرکه میشه

وای دلم خاس://

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
عدس چقدر میپذی؟؟

ببین چشمی میریزم خب ولی میگن ب ازای هر نفر ی قاشق کافیه

مثلن دونفر باشید دوقاشق ولی من حس میکنم کمه مثلن سه تا نصفی قاشق میریزم

برا هر کس ب اندازه یه مشت بسته

یه مشت بریزه ک میشه ساچمه پلو ن عدس پلو:/

زمان پخت عدس منظورم بود

بیست و‌پنج دیقع