2777
2789
عنوان

کادو به عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 31 پست
پارسیان موقع فروش ضرر میده ؟  طلای بدون دستمزد عکسشو داری ؟

یه مبلغی کارمزد داره ، زیاد نیست 

نخریدم که باید بگردم 

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد یه چیزی ۳ م کمه به نظرتون؟ آخه خیلی دستمون تنگه  ولی از طرفی هم مجلس دیگه ای ندارن ، کلا ه ...

نه خوبه ۳ تومن 

فقط طلا نگیر باهاش که یه ریزه طلا میشه نه می‌تونه استفاده کنه بخوادم بفروشه ازش کم میکنن

بعد یه چیزی ۳ م کمه به نظرتون؟ آخه خیلی دستمون تنگه  ولی از طرفی هم مجلس دیگه ای ندارن ، کلا ه ...

بنظر من همون 3تومنو بدی خیلی شیک تر و دهن پر کن تره تا پارسیان 

الان بری پارسیان بگیری فکر میکنن تو خونه داشتی اوردی نمیدونن ک با این قیمتا رفتی خریدی

الان ربع سکه م نمیشه با ۳ م خرید! پارسیانم سکه س دیگه ولی واسه عروس خوب نیست

فک کنم منظورشون همون سکه پارسیان بود

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی 

بستگی داره دیگه اگه دستتون تنگه که نه خیلی هم خوبه 

اگرم بحث جبران باشه من به شخصه سعی میکنم هرکی هرچقدر برام کادو آوورد من بیشترش کادو بدم چون دوس دارم جبران محبت کنم

ای وای بر این صبر بی صدای ما…
بنظر من همون 3تومنو بدی خیلی شیک تر و دهن پر کن تره تا پارسیان  الان بری پارسیان بگیری فکر میک ...

آخه یه مشکلی هست 

برادرشوهر کوچیکم که باهاشون کاتیم معمولا این جور وقتا جو میگیرتش ، اگه کادوش حسابی باشه ما خیلی ضایع می‌ شیم

این اولین نوه شونه ، یه جورایی برامون مهمه 

وگرنه که کارت هدیه میگرفتم و خلاص ، کارمزدی هم ازش کم نمیشه 

بستگی داره دیگه اگه دستتون تنگه که نه خیلی هم خوبه  اگرم بحث جبران باشه من به شخصه سعی میکنم ه ...

خیلی دستمون تنگه 

بعد من نمی دونم چطوری میشه حساب کرد آخه 

۸ سال پیش یه ربع سکه و یه نیم سکه دادن به من 

اون موقع ربع حدود ۲۸۰ بود نیم حدود ۵۰۰

نه خوبه ۳ تومن  فقط طلا نگیر باهاش که یه ریزه طلا میشه نه می‌تونه استفاده کنه بخوادم بفروشه از ...

آره میدونم کوچولو میشه 

ولی ۳ کم نیست ؟ 

میترسم برادر کوچیکه بترکونه شوهر من براش بد شه 

کاش دستمون باز بود ۵ می‌بردم 

خب اومدیم و اون ربع سکخ داد تو میخوای چ کنی؟  

نه در اون حد نمیبره خیییییلی اهل حساب کتابن زن و شوهر 

خواهرش پرسیده ازش پیچونده جواب نداده 😐 

خییییلی بترکونه در حد ۴ اینا باشه ، بازم مطمئن نیستم‌.

خیلی دستمون تنگه  بعد من نمی دونم چطوری میشه حساب کرد آخه  ۸ سال پیش یه ربع سکه و یه نیم ...

خب شما باید به قیمت الان حساب کنید دیگه چون اون موقع هم قیمت سکه نسبت به درامدا بالا بوده و هرکسی توان هدیه سکه طلا رو نداشته

ولی شما میگی دستت تنگه هیچ عیبی نداره عزیزم ۳ تومن خیلی هم خوبه😘❤️

ما برا عروسی یکی ربع سکه کادو دادیم بعد اونا که اومدن عروسی ما دست خالی اومدن هیچی کادو ندادن تو سالن هم ازم معذرت خواهی کرد که اوضاع مالی شوهرش خوب نبوده منم درکش کردم واقعا چون من کادو برا جبران نمیدم

حالا باز شما خیلی هم خوبه از نظر من همون نقد بدی که عالی تره تا طلا

ای وای بر این صبر بی صدای ما…